Paviešintos provokuojančios 16-metės Angelinos Jolie nuotraukos

Pastaruoju metu daug kas stengiasi pasišildyti aktorės  ir režisierės A.Jolie šlovės spinduliuose. Šįkart pasitaikiusia proga pasinaudojo fotografas Seanas McCallas – paviešino A.Jolie nuotraukas, kurias darė 1991 metais, kai gražuolei buvo vos 16-a.

Fotografas Seanas McCallas paviešino A.Jolie nuotraukas, kurias darė 1991 metais, kai aktorei buvo vos 16-a.<br>AOP nuotr.
Fotografas Seanas McCallas paviešino A.Jolie nuotraukas, kurias darė 1991 metais, kai aktorei buvo vos 16-a.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-20 10:35, atnaujinta 2018-01-12 15:02

Šių dienų Holivudo superžvaigždė tuo metu dar tik klojo pamatus savo karjerai, ragaudama modelio darbo duonos ir filmuodamasi muzikos vaizdo klipuose.

A.Jolie niekuomet neslėpė, kad jos jaunystė buvo sudėtinga. „Pirmą kartą pasimylėjau su vaikinu būdama 14-os, tačiau netrukus vien tik sekso ir jo metu užplūstančių emocijų man tiesiog nepakako. Nebesijaučiau esanti maža mergaitė. Tad kai pajutau begalinį norą maksimaliai suartėti su savo vaikinu, čiupau peilį ir įpjoviau jam odą. Jis man atsilygino tuo pačiu.

Mano širdis plakė kaip pašėlusi, kūnu varvėjo kraujas. Nuo to laiko ėmiau pjaustytis, taip tikėdamasi atrasti ramybę ir palengvėjimą. Turiu daugybę randų. Buvau drąsi, nuotykių ieškanti mergina, tačiau išgėrusi keletą butelių alaus leisdavau sau gerokai per daug“, – teigė A.Jolie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth