A.Pugačiovos išpažintis apie dvynius: sūnų myli labiau nei dukrą

Rusijos estrados primadona Ala Pugačiova (66 m.) patenkino gerbėjų smalsumą ir televizijos kanalui NTV pagaliau visiems parodė didžiausią savo gyvenimo laimę – dvynukus Jelizavetą ir Garį, kuriuos jai ir mylimajam Maksimui Galkinui (38 m.) padovanojo surogatinė motina. Tai pirmas kartas, kai atlikėja leido žiniasklaidos atstovams žvilgtelėti į mažylius – iki šiol jų privatumas buvo didžiausias tėvų prioritetas.

Tai pirmas kartas, kai atlikėja leido žiniasklaidos atstovams žvilgtelėti į mažylius – iki šiol jų privatumas buvo didžiausias tėvų prioritetas.<br>Stop kadras.
Tai pirmas kartas, kai atlikėja leido žiniasklaidos atstovams žvilgtelėti į mažylius – iki šiol jų privatumas buvo didžiausias tėvų prioritetas.<br>Stop kadras.
2011-aisiais A.Pugačiova visus nustebino ištekėdama už 28 metais jaunesnio garsaus Rusijos humoristo ir laidų vedėjo M.Galkino.
2011-aisiais A.Pugačiova visus nustebino ištekėdama už 28 metais jaunesnio garsaus Rusijos humoristo ir laidų vedėjo M.Galkino.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-05-18 15:25, atnaujinta 2017-11-28 04:36

„Suprantu, jog visi tik ir tenori juos pamatyti. Gerai, žiūrėkite, bet linkėkite tik gero!“, – per interviu sakė A.Pugačiova.

Garsi moteris neslėpė, jog dvynukams dėmesio ne visuomet tenka vienodai: „Sūnus mane geriau jaučia, o ir mane visa esybe traukia link jo. Liza pavydi manęs broliui, kartais net ima isterikuoti. Garis gimė silpnesnis už sesę. Ir kai jis pirmą sykį susirgo, supratau, jog po truputi tampu panaši į motiną-pamišėlę. Niekada gyvenime dėl nieko šitaip nepergyvenau.“

Kai gerokai jaunesnis mylimasis M.Galkinas iškeliauja į koncertinį turą, vaikai, anot A.Pugačiovos, beprotiškai jo ilgisi.

„Garis ryte prieina prie Maksimo durų, beldžia... Ir jei išgirsta tylą, gailiai atsidūsta. O štai, jei anapus durų pasigirsta „įeikite!“, ima krykštauti ir tekinas bėga pas tėvą į glėbį“, – savo gyvenimo kasdienybę nupasakojo garsi moteris.

Buvusi lietuvio Mykolo Orbako, su kuriuo susilaukė dukters Kristinos Orbakaitės, ir Rusijos estrados grando Filipo Kirkorovo žmona 2011-aisiais visus nustebino ištekėdama už 28 metais jaunesnio garsaus Rusijos humoristo ir laidų vedėjo M.Galkino.

O štai 2013 metų rugsėjo 18-ąją garsioji pora dar labiau pribloškė – tapo tėvais. Surogatinė motina M.Galkinui ir A.Pugačiovai pagimdė dvynukus, kuriems pora davė Lisos ir Hario vardus.

Į visas replikas apie tai, kad M. Galkinas jai labiau tinka į anūkus nei į vyrus, o vaikams šioji – jau per sena, A. Pugačiova nereaguoja, o tik džiaugiasi savo asmenine laime.

„Vaikai – tai toks stimulas gyventi! Į juos žiūrėdama net pagalvoti nenoriu, kiek man metų“, – A.Pugačiova sakė po dvynių gimimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.