Aktorė Angelina Jolie prakalbo apie santuokos krizę

Galingiausia Holivudo pora Angelina Jolie ir Bradas Pittas išgyvena ne pačius geriausius laikus. Apie tai prabilo pati A.Jolie.

Aktoriai Angelina Jolie ir Bradas Pittas išgyvena santuokos krizę.<br>Scanpix nuotr.
Aktoriai Angelina Jolie ir Bradas Pittas išgyvena santuokos krizę.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2015, 2:47 PM, atnaujinta Oct 8, 2017, 10:52 PM

„Mes su Bradu turime problemų“, – per interviu „Vogue“ pasakė Angelina.

Porai artimi šaltiniai pasakoja, kad A.Jolie baiminasi, jog B.Pittas gali užmegzti romaną su aktore Sienna Miller. Ji filmuojasi Brado prodiusuojamame filme „The Lost City of Z“.

Kai B.Pittas užsiminė, kad vyks į Airiją, kur vyksta filmavimo darbai, Angelina lyg kirviu nukirto: „Niekur tu neskrisi“. Aktorė aršiai sureagavo dėl to, kad nuo rugpjūčio B.Pittas tik ir kalba apie S.Miller.

„Bradas pasakė Angelinai, kad ji turi leisti jam dirbti savo darbą kaip prodiuseriui, tačiau Angelina suriko, kad nenori, jog jis būtų netoli Siennos. Po to jie beveik nesikalbėjo visą dieną“, – kalbėjo poros bičiulis.

Galbūt Angelinos įtarimai – niekas kitas, tik moteriškas pavydas, tačiau jos baimė suprantama. Jos pačios draugystė su Bradu prasidėjo filmavimo aikštelėje, kai šis dar buvo vedęs aktorę Jennifer Aniston.

Be to, S.Miller šiuo metu vieniša. Ji garsėja romantiškais santykiais su kolegomis, kuriuos sutiko filmavimo aikštelėje. Vestuvinis žiedas ant vyro rankos – Siennai ne kliūtis. Ji susitikinėjo su Jude'u Law, kai šis dar buvo vedęs. Vėliau jį aktorė išdavė su Danieliu Craigu. Vėliau S.Miller užmezgė romaną su vedusiu ir keturis vaikus auginančiu Balthazaru Getty.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.