Lamaras Odomas ir Khloe Kardashian nutraukė skyrybų procesą

Lamaras Odomas ir Khloe

Lamaras Odomas ir Khloe Kardashian, kuri tebėra jo oficiali žmona, nors pora jau kurį laiką gyvena atskirai, sustabdė skyrybų procesą.<br>AP nuotr.
Lamaras Odomas ir Khloe Kardashian, kuri tebėra jo oficiali žmona, nors pora jau kurį laiką gyvena atskirai, sustabdė skyrybų procesą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2015-10-22 09:33, atnaujinta 2017-10-08 14:04

Televizijos realybės šou žvaigždė prašymą nutraukti ketverius metus trukusią santuoką su L.Odomu pateikė 2013 metų gruodį, priežastimi nurodydama nesutaikomus skirtumus.

Kh.Kardashian advokatė Laura Wasser trečiadienį kreipėsi į Los Andželo teisėją su prašymu atšaukti skyrybų dokumentus, ir šis prašymas buvo patenkintas.

Šios procedūros neužkerta kelio vėliau vėl pateikti prašymą nutraukti santuoką.

35 metų L.Odomas šiuo metu gydomas Los Andžele, į kurį buvo pervežtas iš ligoninės Las Vegase, kai jo sveikatos būklė pastebimai pagerėjo.

Atleto gyvybė buvo pakibusi ant plauko, kai jis praėjusią savaitę buvo rastas netekęs sąmonės Nevados valstijos Parampo mieste esančiame viešnamyje „Love Ranch South“.

Jis patyrė kelis insultus, sutriko jo organų veikla ir sportininkas buvo prijungtas prie dirbtinio kvėpavimo aparato.

Pranešama, kad per keturių dienų viešnagę viešnamyje L.Odomas vartojo kokainą, lytinį pajėgumų stiprinančius vaistus ir alkoholį.

Kh.Kardashian Las Vegaso ligoninėje nuolat budėjo prie L.Odomo, o antradienį išplatino pareiškimą, kuriame padėkojo medikams ir visiems žmonėms už jų rūpestį bei palaikymą.

„Praėjusi savaitė buvo neįtikėtinai sunki, – rašė Kh.Kardashian. – Jų nuostabios globos dėka padaryta neįtikėtina pažanga... Ačiū už jūsų nuolatinį palaikymą! Dievas didis!!!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.