Buvęs princesės Dianos mylimasis bandė parduoti Williamo laiškus

Turbūt sunku sugalvoti baisesnį būdą išduoti vaiko privatumą, nei 30 metų saugoti jo laiškus, o tada bandyti juos parduoti už didelę pinigų sumą. Bet Jamesas Hewittas, kuris anksčiau buvo žavus kavalerijos pareigūnas ir tapo princesės Dianos mylimuoju, buvo apkaltintas būtent už tokį poelgį, rašo „The Daily Beast“.

Žiniasklaida neigiamai reagavo į tokį J.Hewitto poelgį.<br>„123rf.com“ nuotr.
Žiniasklaida neigiamai reagavo į tokį J.Hewitto poelgį.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 11, 2015, 11:41 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 9:46 PM

Savaitgalį buvo pranešta, kad J.Hewittas, kuris šiuo metu kartu su motina gana sunkiomis sąlygomis gyvena dviejų kambarių bute Devono grafystėje, bandė parduoti jam skirtus princo Williamo padėkos atvirukus, kuriuos šis rašė būdamas vaikas, už 15 tūkst. svarų.

J.Hewittui atstovavo Los Andžele įsikūręs prekybos agentas Gary Zimetas.

Man buvo pasakyta, kad svarbiausia yra privatumas, nes J.Hewittas baiminosi dėl padarinių, jei šis jo poelgis būtų paviešintas. Viskas labai paprasta – jam tiesiog reikia pinigų“, – sakė G.Zimetas.

Vis dėlto prekybos agentas teigė, kad parduoti laiškų nepavyko, nes juos supa „bloga aura“.

Vyras sakė, kad jis pats susisiekė su J.Hewittu, o šis tik po kiek laiko atsakė, kad galėtų parduoti du atvirukus, kuriuos siuntė princas Williamas.

„Sveikas, Gary, ką tik pasikalbėjau su Jamesu. Jei tu asmeniškai nori dviejų Williamo ir Harry atvirukų, jis už kiekvieną jų prašo 15 tūkst.“, – laiške G.Zimetui rašė J.Hewitto draugas Alanas Darlowas.

Viename atviruke, kuris buvo išsiųstas 1988 metais, Williamas ir Harry J.Hewittui dėkoja už „smagų rytą“ laipiojant ant tankų, žaidžiant snukerį ir linksminantis su ginklais.

Atviruke pavaizduotos penkios šimpanzės. Kitame atviruke J.Hewittui parašyti linkėjimai gimtadienio proga.

Vis dėlto A.Darlowas surado draugui puikų pasiteisinimą. Jis tvirtino, jog J.Hewittui „įgriso“ G.Zimeto atkaklumas ir „jis gana aiškiai pareiškė, kad nenori parduoti atvirukų. Tad jis paprašė labai didelės pinigų sumos, kad atbaidytų prekybininką.“

Jonas Conway buvo dramaturgas, jis kartu su J.Hewittu statė spektaklį „Tiesa, melai ir Diana“. Šiame spektaklyje vyras bandė įrodyti, kad jo meilės romanas su Diana vyko prieš princo Harry gimimą, o ne 1986 metų pradžioje, kaip dažnai teigiama.

A.Conway sakė, kad „niekas neišklausė J.Hewitto“, ir tvirtino, jog žiniasklaida elgiasi nesąžiningai, nes aršiai iškritikavo buvusį princesės mylimąjį už tai, kad šis siūlė parduoti laiškus, tačiau tuo pat metu viešai citavo, kas juose rašoma.

„Tai jo nuosavybė ir jis su ja gali daryti ką tik panorėjęs“, – teigė jo draugas ir tvirtino, jog žiniasklaida deda pastangas, kad J.Hewittas atrodytų kaip „blogiukas“.

„Aš tris kartus kalėjime ėmiau interviu iš (žinomo britų gaujų nusikaltėlio) Reggie Krey ir jis buvo pats baisiausias žmogus, kokį aš kada nors esu sutikęs. Bet žiniasklaida vaizduoja J.Hewittą kaip kur kas didesnį piktadarį.

Viskas, ką jis padaro ar pasako, būna pranešama neigiamai“, – pasipiktinimą liejo A.Conway.

Anksčiau J.Hewittas piniginę pastorino pardavęs laiškus, kuriuos jam rašė Diana. Pranešama, kad jis už tai gavo 100 tūkst. svarų.

Vyras davė leidimą autorei Annai Pasternak juos naudoti kaip knygos „Įsimylėjusi princesė“ (Princess in Love), kurioje rašoma apie jų romaną, pagrindą.

J.Hewittas tvirtina, kad jo meilės romanas su Diana prasidėjo prieš princo Harry gimimą 1984 metais. Bet pastaruoju metu vis dažniau kalbama, kad jie susitiko 1996 metais ir bendravo iki 1992 metų.

Viename laiške, kuriuos siūlo G.Zimetas, 1998 metų kovą Diana rašo: „Brangusis Jamesai, tu ką tik išvykai, o man viskas čia atrodo taip tuščia, kaip ir vienas šampano butelis! Buvo nuostabu tave pamatyti.“

Kitas Dianos laiškas, kurį ji rašė 1987 metų gruodį, skamba taip: „Jei norėsi su manimi susisiekti, Bakingamo rūmuose žinos, kur aš esu, net jei aš pati to nežinosiu.“

Kai kuriuose atvirukuose princesė J.Hewittui pasirašinėjo „su meile“ ir siuntė bučinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.