Jamie Oliveris su žmona laukiasi penktosios atžalos

Jamie ir Jools susipažino 1993 metais, o 2000-aisiais susituokė.

Jamie ir Jools susipažino 1993 metais, o 2000-aisiais susituokė.<br>AP nuotr.
Jamie ir Jools susipažino 1993 metais, o 2000-aisiais susituokė.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2016, 1:51 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 8:38 AM

Britų televizijos žvaigždė su 41 metų žmona Jools jau augina tris dukteris ir sūnų, o dabar laukiasi penktosios atžalos.

„Jools penktąjį kartą švyti ir žydi, – sakė DailyMail.co.uk. vienas porai artimas šaltinis. – Kūdikis turėtų gimti rugpjūtį.“

40 metų J.Oliverio atstovas šios džiugios žinios kol kas nekomentavo.

Vaikiškų rūbų dizainerė Jools neslėpė noro susilaukti dar vieno vaiko, o pernai apie tokius Oliverių šeimos planus užsiminė viešai.

„Štai Moseso lopšys, kurį sukūriau... ir dar neturėjau progos jo asmeniškai išmėginti, – tąsyk sakė ji žurnalui „Style“. – Būtų šaunu pradėti jį naudoti.“

Tačiau Jamie, vadovaujantis virtinei savo restoranų, anksčiau yra sakęs, kad buvimas šešių asmenų šeima jų porai suteikia daugiau nei pakankamai rūpesčių ir jau dabar jam su žmona beveik nebelieka laiko pabūti vienu du.

„Gana sunku rasti laiko pabūti tik dviese, kai augini keturis vaikus, todėl nenoriu dar vienos dingsties sau ir Jools neskirti laiko vienas kitam, – sakė virtuvės žvaigždė 2013 metais. – Jei ji išties nori dar vieno vaiko, jai gali pavykti pasiekti savo, bet aš jaučiuosi nepaprastai laimingas dėl to, ką turiu dabar“.

Jamie ir Jools susipažino 1993 metais, o 2000-aisiais susituokė.

Pirmojo vaiko, dukters Poppy Honey, kuriai dabar 14 metų, jie susilaukė po pagalbinio apvaisinimo, tačiau kitus tris kartus Jools pastojo natūraliai. Antrajai Oliverių dukrai Daisy Boo dabar yra 12 metų, Petal Blossom – šešeri, o jaunėliui sūnui Buddy Bear – penkeri.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.