Lindsay Lohan susidomėjo islamu ir studijuoja Koraną

Amerikiečių aktorė

Lindsay Lohan.<br>Scanpix nuotr.
Lindsay Lohan.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-24 12:23, atnaujinta 2017-05-27 19:56

Komedijoje „Naujokė“ nusifilmavusi L.Lohan praėjusiais metais Niujorke buvo pastebėta besinešanti Koraną, kas sukėlė gandų, jog ji ketina tapti musulmone. Tiesa, anksčiau būta pranešimų, jog ji domisi kabala ir budizmu.

L.Lohan atstovė paneigė, jog aktorė ketina priimti islamą, ir pabrėžė, kad ji tiesiog domisi arabiška kultūra ir skaito Koraną, nes nori daugiau sužinoti apie šią religiją.

„Esu labai dvasingas žmogus ir man patinka sužinoti naujų dalykų, – britų laikraščiui „The Sun“ sakė L.Lohan. – Amerikoje Koraną besinešantis žmogus vaizduojamas visai kitaip, negu yra iš tiesų.

Mes visi kuo nors tikime ir galiausiai viską apjungia vienas dievas ar dvasinis patarėjas. Dar neperskaičiau jo (Korano). Ar žinote, kai tiek užtrunka? Labai ilgai.“

L.Lohan pastaraisiais metais itin susidomėjo dvasiniai dalykais ir net, kaip teigiama, medituoja, kad susidorotų su sudėtingomis situacijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?