Trys ilgai slėptos lemtingos išdavystės

Yla anksčiau ar vėliau išlenda iš maišo. Taip nutiko kai kuriems žinomiems žmonėms: išdavystės metu jie visi buvo susaistyti santuokos ryšiais, todėl stengėsi nepalikti pėdsakų. Kad ir po daugelio metų, istorijos vis tiek iškilo.

Iš kairės: Ethanas Hawke'as ir Angelina Jolie, Emily Ratajkowski, Willas Smithas su žmona Jada.<br>Scanpix nuotr.
Iš kairės: Ethanas Hawke'as ir Angelina Jolie, Emily Ratajkowski, Willas Smithas su žmona Jada.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2017, 8:02 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:46 PM

Nors buvo vedęs aktorę Umą Thurman, amerikiečių aktorius ir rašytojas Ethanas Hawke (46 m.) pateko į aktorės Angelinos Jolie (41 m.) akiratį.

Nors aistra palietė vyrą, tačiau dviejų vaikų tėvas neketino skirtis su žmona. A.Jolie pasiuto ir, jei nepavyko šeimos išardyti, tai pasistengė, kad U.Thurman sužinotų apie romaną. Ši išdavystės negalėjo pakelti ir vyrui parodė duris.

Tačiau pasimėgauti A.Jolie triumfu neteko: E.Hawke'as prisipažino, kad buvo ir jai neištikimas su modeliu Jan Perzow, o jai – su savo vaikų aukle. Angelina nepakėlė tokios išdavysčių pynės ir pasistengė užmiršti mylimąjį lyg blogą sapną. Viešumoje pasklido dalis dramos – žinia, kad neva auklė kalčiausia dėl U.Thurman ir E.Hawke'o santuokos griūties. Mat netrukus, 2008-aisiais, vyras tą auklę Ryan ir vedė.

Kalbama, kad amerikiečių aktorius Benas Affleckas (44 m.) pasistengė, jog meilužės vaidmenį filme „Dingusioji“ gautų modelis Emily Ratajkowski (25 m.). Gražuolė, kuri labiau garsėja savo gundančiais apdarais, vyrą suviliojo akimirksniu, o Benas ir šiaip neabejingas moterims.

Nors garsas apie jo neištikimybę su trijų vaikų aukle buvo pasklidęs plačiai, bet būtent aistra Emily vos nesužlugdė jo santuokos su žmona Jennifer Garner (44 m.). Kai prieš metus ji nusprendė skirtis po 10 santuokos metų, B.Affleckas atitoko ir ėmėsi veiksmų, kad susigražintų sutuoktinę.

Paskutinių „Oskarų“ ceremonijos naktį pokylyje buvo jis su žmona ir E.Ratajkowski. Stebėjusieji situaciją atkreipė dėmesį, kad vyras visą naktį nė per žingsnį nesitraukė nuo žmonos ir neva būtent tada išmaldavo nesiskirti. Šiuo metu J.Garner laukiasi ketvirto vaiko.

Amerikiečių aktorių Willas Smithas (48 m.) Holivude laikomas vienu pavyzdingiausių šeimos žmonių. Jo ir žmonos Jados Pinkett Smith santuokai 20 metų, jie augina du vaikus. Nepaisant to, W.Smithas norėjo išeiti dėl aktorės Margot Robbie (26 m.).

Jis – vienas geriausiai pasaulyje apmokamų aktorių, ji – pradedanti, tiesa, pats ryškiausias jos vaidmuo – filme „Volstryto vilkas“. Tai būtų klasikinė drama. Tačiau aktorius grįžo į šeimą – žmona ji priėmė ir nė karto nekomentavo situacijos viešai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.