Anglijos aristokratei teko raudonuoti iš gėdos: parodė tikrai daugiau, nei tikėjosi

Modelis ledi Victoria Hervey (37 m.) niekada nepasižymėjo kuklumu. Šį kartą Victoria laiką leido saulėtoje Kalifornijoje, kur žinoma moteris džiaugėsi puikiai orais. Pro užsienio žiniasklaidos fotografų akis nepraslydo momentas, kai V.Harvey šiek tiek pasilenkė į priekį. Akivaizdu, kad moteris buvo be liemenėles, o paparacai visa tai užfiksavo. 

Anglijos aristokratei teko raudonuoti iš gėdos.<br>VidaPress nuotr.
Anglijos aristokratei teko raudonuoti iš gėdos.<br>VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 24, 2017, 11:39 AM

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad per per „Auksinių gaublių“ ceremonijos dūzges, Victoria pasiekė visai naują lygį – į vakarėlį ji atvyko pasipuošusi permatoma suknele, po kuria nevilkėjo net apatinių. Intymias Anglijos aristokratės vietas pridengė tik juodi blizgučiai, prilipdyti taip, kad atrodytų lyg jie būtų varvėję suknele. Išskirtinį rūbą pasiuvo Indų dizaineris Gauravas Guptas.

„Kaip gera vėl vilkėti drabužius!“ - prieš pat ceremoniją socialiniame tinkle „Twitter“ rašė ledi Victoria, turėdama omeny tai, kad per atostogas ji vilkėjo tik maudymosi kostiumėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.