„20th Century Fox“ Dalios Ibelhauptaitės vyrui paskyrė svarbų vaidmenį

Bryanas Singeris (52 m.) nušalintas nuo filmo „Bohemian Rhapsody“ apie legendinį grupės „Queen“ solistą Freddie Mercury kūrimo. Kino kompanija „20th Century Fox“ jau nutraukė sutartį su režisieriumi.

Dalia Ibelhauptaitė ir Dexteris Fletcheris.<br>LR archyvo nuotr.
Dalia Ibelhauptaitė ir Dexteris Fletcheris.<br>LR archyvo nuotr.
„Bohemian Rhapsody“ įstrigo dė B.Singerio ir R.Maleko nesutarimų.
„Bohemian Rhapsody“ įstrigo dė B.Singerio ir R.Maleko nesutarimų.
 „Bohemian Rhapsody“ įstrigo dė B.Singerio ir R.Maleko nesutarimų.
 „Bohemian Rhapsody“ įstrigo dė B.Singerio ir R.Maleko nesutarimų.
Dexteris Fletcheris.<br>V. Ščiavinskas
Dexteris Fletcheris.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 7, 2017, 10:06 AM, atnaujinta Dec 7, 2017, 2:48 PM

Kino kompanija „20th Century Fox“ nušalino B.Singerį nuo filmo kūrimo dėl neprofesionalaus elgesio: režisierius dažnai neatvykdavo į filmavimą ir konfliktavo su pagrindinio vaidmens atlikėju Rami Maleku (36 m.), vaidinančiu britų vokalistą Freddie Mercury.

Apie problemas biografinės dramos filmavimo aikštelėje sužinota praėjusią savaitę.

Penktadienį, gruodžio 1-ąją, filmavimas buvo sustabdytas – režisierius neatvyko į darbą po Padėkos dienos. Be to, su juo nebuvo galima susisiekti.

B.Singerio nebuvo filmavimo aikštelėje ir kelias dienas iki šventės – jo pareigas atliko operatorius Newtonas Thomas Sigelis.

Režisierius aiškino, kad į filmavimą neatvyko dėl savo ir vieno savo tėvų sveikatos problemų.

„Nenorėjau nieko kito, tik baigti šį projektą ir pagerbti Freddie Mercury ir „Queen“ atminimą. Bet kino kompanija neleido man to padaryti.

Man reikėjo laiko, kad atgaučiau sveikatą“, – paaiškino B.Singeris ir pridūrė, kad studija atsisakė jį išleisti aplankyti sunkiai sergančio giminaičio JAV.

Be to, B.Singeris konfliktavo su aktoriumui R.Maleku: šis ne kartą kaltino režisierių nepunktualumu, nepatikimumu ir neprofesionalumu. Pasak liudytojų, iki muštynių neprieita, bet rekvizitas aikštelėje skraidė.

Beje, „Bohemian Rhapsody“ kūrimas – tikras pragaras. Grupės „Queen“ gitaristas Bryanas May apie sumanymą paskelbė dar 2010 m. rugsėjį. Pagrindinį vaidmenį turėjo atlikti Sacha Baronas Cohenas, tuomet maudęsis šlovės spinduliuose po filmo „Boratas“. Tačiau dėl kūrybinių nesutarimų jis pasitraukė iš projekto. (Šnekama, kad susipyko su grupės muzikantais.)

Po to atlikti pagrindinio vaidmens buvo pakviestas Benas Whishaw („Kvepalai. Vieno žudiko istorija“), bet ir jis nepritapo.

Ta pati dalia laukė ir režisieriumi paskirto britų aktoriaus Dexterio Fletcherio, lietuvių režisierės Dalios Ibelhauptaitės vyro.

Tačiau ratas apsisuko ir D.Fletcheriui nusišypsojo sėkmė - vakar „20th Century Fox“ atstovai  pranešė, kas B.Singerį „Bohemian Rhapsody“ režisieriaus kėdėje keičia su šiuo projektu jau pažįstamas D.Fletcheris. Filmavimas bus atnaujintas kitą savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.