Prieš vestuves sugniuždyta Meghan Markle kreipėsi į visuomenę

Amerikiečių aktorė Meghan Markle (36 m.) galiausiai pati patvirtino, kad jos tėvas nedalyvaus karališkosiose vestuvėse. Thomas Markle'as (73 m.) šiuo metu gydosi ligoninėje, todėl net ir norėdamas, nesugebės atvykti į šventę.

 Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 17, 2018, 2:11 PM, atnaujinta May 17, 2018, 5:23 PM

Kensingtono rūmai išplatino oficialų pranešimą, kuriame Meghan Markle su nusivylimu pareiškė, kad jos tėvas iš tiesų nedalyvaus vestuvėse.

„Deja, mano tėvas nedalyvaus mūsų vestuvėse. Visada rūpinausi savo tėvu ir tikiuosi, kad jam bus suteikta erdvė rūpintis savo sveikata. Noriu padėkoti visiems už tiek daug mus palaikančių žinučių. Noriu kad žinotumėte, kaip stipriai mes su Harry norime šį šeštadienį pasidalyti savo ypatinga diena su jumis“, – sakė Meghan Markle.

Kalbama, jog paparacų paprašytas vyras sutiko papozuoti nuotraukose, kuriose jis neva skaito apie princo Harry (33 m.) ir Meghan santykius.

Tokie tėvo veiksmai užtraukė ne tik dukters, bet ir jos gerbėjų nemalonę. Panašu, jog ir pats Thomas dėl šių fotografijų patyrė didžiulį stresą – vyrą prieš savaitę buvo ištikęs širdies infarktas.

Meghan tėvas ligoninėje su užsienio naujienų portalo žurnalistu Seanu Mandellu kalbėjo itin atvirai. Jis žino, kad Meghan viską bando sulaikyti savyje, tačiau, iš tiesų, ji yra labai jautri asmenybė.

Meghan Markle tėvui prisipažino, kad šis laikotarpis jai yra ypač sunkus, pateikiantis daug išbandymų.

Paklausus, ar šeimos santykiai gali susitvarkyti, jis pasakė, kad Meghan brolis nenori bandyti atkurti santykių su ja. Anot jo, Meghan žino, kaip nepalūžti ir susitvarkyti su sunkiais momentais savo gyvenime. 

Tuo tarpu Meghan Markle mama Doria Ragland atvykusi į Londoną jau džiaugiasi Kesingtono rūmais. Iki iškilmingųjų vestuvių ji turės progą susipažinti su karališkąja šeima: Elizabeth II, princu Philipu, Charlesu ir žmona Camilla bei princu Williamu ir žmona Catherine. 

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.