„Melrouzo“ žvaigždė šokiruoja: užpuolė tėvus ir bandė nusižudyti

Šviesiais plaukais, dangaus mėlynumo akimis, kerinčia šypsena ir talentu išgarsėjusi „Melrouzo“ žvaigždė Heather Locklear (56 m.) pasiekė gyvenimo dugną.

 Heather Locklear dabar ir prieš penkerius metus.<br> Scanpix nuotr.
 Heather Locklear dabar ir prieš penkerius metus.<br> Scanpix nuotr.
 Heather Locklear prieš penkerius metus.<br> Scanpix nuotr.
 Heather Locklear prieš penkerius metus.<br> Scanpix nuotr.
 Heather Locklear sudarkė savo išvaizdą.<br> Scanpix nuotr.
 Heather Locklear sudarkė savo išvaizdą.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-06-19 09:08, atnaujinta 2018-06-19 09:09

Užsienio žiniasklaida svaidosi frazėmis „kas, po velnių, nutiko Heather?!“, o jos artimieji sunerimę dėl moters psichinės ir fizinės būklės.

Kaip pranešama, sekmadienio vakarą buvusi aktorė ketino prieš save pakelti ranką, o ją gelbėti bandžiusi motina pati buvo užpulta. Baisūs pykčio priepuoliai prasidėjo dėl to, kad H.Locklear sužinojo apie mylimojo neištikimybę.

Tąkart moterį raminę tėvai abu buvo užpulti savo dukters. Galiausiai, bandydami išvengti tragiškos nelaimės, jie dukrą pristatė į gydymo įstaigą.

Dar kovo mėnesį buvusi aktorė pateko į areštinę dėl to, kad puolė savo vaikiną, taip pat policininkus, kurie buvo iškviesti į konflikto vietą. Tai – vienas didžiausių nuopolių per visus metus, kai aktorės gyvenimas ritasi tik viena kryptimi – žemyn.

Šeimos nariai atvirai kalbėjo, kad H.Locklear kenčia nuo vidinių demonų kovos: ją kankina pykčio priepuoliai, nuovokos praradimas, nebesiorientavimas aplinkoje, piktnaudžiavimas psichotropinėmis medžiagomis. Jos gyvenimo pasirinkimai sutrikdė moters sveikatą, gyvenimo pasirinkimus ir, žinoma, paveikė santykius, dėl ko buvusi aktorė dar labiau išgyveno.

„Ji turėjo tokį talentą ir tokią nuostabią išvaizdą… Labai pikta, kad lengva ranka ji viską iššvaistė. Ji kovoja su daug prieštaringų minčių ir jausmų. Vienintelis dalykas, ką ji dabar dar gali padaryti, grįžti į specialias klinikas ir gydytis. Žinoma, atsisakyti ankstesnio gyvenimo“, – komentavo šaltinis.

Policiją į aktorės namus tuomet iškvietė jos pačios brolis, kai buvo atvykęs lankyti sesers. Vyras nustėro išgirdęs, kaip ji puolė tuometinį savo mylimąjį Chrisą Heisserį ir suskubo kviesti pagalbos. Atvykę policininkai ant vyro kūno rado daugybę draskymo žymių, todėl moterį suėmė.

„Ji skundėsi, kad pati yra užpulta ir sužeista, tačiau tam nebuvo jokių įrodymų. Buvo akivaizdu, kad tai ji puolė savo vaikiną, o ne priešingai“, – teigė policijos pareigūnai.

Tačiau ir mylimasis tikrai nėra šventas. 56-erių Chrisas dvejus metus praleido kalėjime, ne kartą pakliuvo į policijos akiratį dėl nesaugaus vairavimo, kitų smulkių nusikaltimų. Taigi, poros santykiai Heather artimiesiems atrodo nešantys pražūtį.

Po įvykusio konflikto pora išsiskyrė, tačiau vos tik Heather grįžo namo, atgal priėmė ir buvusį – esamą mylimąjį. Artimieji nerimavo, kad tai – tik laiko klausimas, kada buvusią gražuolę ištiks dar viena gyvenimo krizė.

Nepraėjus nei keliems mėnesiams, mylimasis moterį privedė prie bandymo nusižudyti.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.