Olga Buzova apie santykius su Filipu Kirkorovu: „Mes daugiau nei draugai“

Rusijos televizijos laidoje „Labas, Andrejau“ įvyko netikėtas prisipažinimas. Rusijos televizijos žvaigždė Olga Buzova (32 m.) prakalbo apie santykius su dainininku Filipu Kirkorovu (51 m.).

 Olga Buzova ir Filipas Kirkorovas.<br> Instagram nuotr.
 Olga Buzova ir Filipas Kirkorovas.<br> Instagram nuotr.
 Olga Buzova su Filipu Kirkorovu ir Olgos močiutė Ala.<br> Instagram nuotr.
 Olga Buzova su Filipu Kirkorovu ir Olgos močiutė Ala.<br> Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 25, 2018, 12:17 PM

Laidoje F.Kirkorovas pristatė naują vaizdo klipą, kuriame nusifilmavo ir Olga. Vedėjas pastebėjo, kad jiedu vis daugiau laiko praleidžia kartu, be to, socialiniuose tinkluose matyti ir bendros nuotraukos.

„Sprendžiant iš to, kad mes kartu praleidžiame labai daug laiko... Esame daugiau nei draugai“, – paslaptingai tarstelėjo O.Buzova.

Ji norėjo tęsti savo mintį, tačiau Olgą sustabdė pats F.Kirkorovas. 

Studijoje taip pat viešėjo Filipo tėvas Rusijos bei Bulgarijos dainininkas Bedrosas ir Olgos senelė Ala Temofejevna. Ji dažnai atvyksta į Maskvą pasisvečiuoti pas anūkę, o pati gyvena Lietuvoje, Klaipėdos mieste.

Ala sureagavo į tokį Olgos pareiškimą ir su šypsena juokavo – Olgos ir Filipo vestuvių ji neturėtų sulaukti.

„Manau, kad to neturėtų būti. Jie bendrauja dėl kūrybos. Esu labai labai laiminga, kad Olga siekia savų tikslų. Ji vis ieško ir atranda save“, – kalbėjo močiutė.

Filipas neslėpė susižavėjimo O.Buzovos 86-erių močiute. F.Kirkorovas nevyniojo žodžių į vatą ir Alai pateikė netikėtą pasiūlymą – akyliau pažiūrėti į Filipo tėtį, mat jie galėtų būti puiki pora.

„Žiūriu į jus, Ala, ir suprantu, kad būtinai turite susipažinti su mano tėvu. Jam 86-eri, jis puikiai atrodo. Tiesa, Bedros yra vedęs, tačiau tai ne problema. Bulgarijoje yra normalu turėti dvi ar tris žmonas“, – juokavo F.Kirkorovas.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.