Meghan Markle tėvas pakurstė kalbas apie karališkosios šeimos įtaką dukrai

Jau keletą mėnesių netyla skandalas apie princo Harry žmonos Meghan Markle (36 m.) santykius su tėvu Thomu (73 m.). Kadangi vyras nedalyvavo gegužę vykusiose dukters vestuvėse ir karališkuosius rūmus kaskart įvelia į naują skandalą, nuo tėvo atsiribojo ir pati Meghan.

 Meghan Markle ir jos tėvas Thomas.<br> Scanpix nuotr. ir youtube.com stopkadras.
 Meghan Markle ir jos tėvas Thomas.<br> Scanpix nuotr. ir youtube.com stopkadras.
 Thomas Markle'as.<br> Youtube.com stopkadras.
 Thomas Markle'as.<br> Youtube.com stopkadras.
 Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 16, 2018, 10:41 AM, atnaujinta Jul 16, 2018, 11:14 AM

Galiausiai Thomas nusprendė pats atvykti į Jungtinę Karalystę. Ir, pasak jo aplinkai artimų šaltinių, jam visai nebesvarbu, ar karališkojoje šeimoje jis yra laukiamas. Jis tiesiog nori pasimatyti su dukra, nes bijo prarasti jos pasitikėjimą.

Dienraštis „The Sun“ rašo, kad Thomas pasirodys Kensingtono rūmuose, nebent per keletą dienų su juo susisieks dukra ir pati pakvies susitikti ar atvyks aplankyti jo į Meksiką.

„Man labai liūdna, kad visa tai užvirė tokią košę. Apgailestauju, kad pats privedžiau mūsų santykius prie dugno. Išties svarstau po mėnesio ar vėliausiai po kelių vykti į Londoną. Privalau pasimatyti su dukra. Aš suprantu, kad tai mano kaltė, tačiau jau ne kartą sakiau, kad šios klaidos kainą mokėsiu iki gyvenimo pabaigos“, – teigė vyras.

Sasekso kunigaikštienės tėvas tvirtino, kad tikrai nesijaus likęs kvailio vietoje, jei pasirodžius Kensingtono rūmuose dukra jį atstums. Jis mano, kad bent bus išbandęs visas likusias galimybes atnaujinti nutrūkusį bendravimą.

Thomas Markle'as taip pat dar sykį papylė žibalo į ugnį teigdamas, kad po to, kai jo dukra prisijungė prie karališkosios šeimos, kardinaliai pasikeitė jos šypsena. Jo nuomone, dabar jos veidą puošia „skausminga šypsena“ ir oficialiuose priėmimuose ji atrodo dirbtinė, tarsi bandytų įtikti karališkajai šeimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.