Meghan Markle sesuo jai pažėrė sunkiai suvokiamų kaltinimų

Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle (36 m.) jau keletą mėnesių kenčia dėl skandalingai pagarsėjusios šeimos. Moterį itin įskaudino tėvas Thomas, bet, atrodo, ne mažiau ir sesuo Samantha (53 m.), kuri pažėrė sunkiai suvokiamų kaltinimų.

 Meghan Markle su princu Harry ir jos sesuo Samantha.<br> Youtube.com stopkadras ir Scanpix nuotr.
 Meghan Markle su princu Harry ir jos sesuo Samantha.<br> Youtube.com stopkadras ir Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle sesuo Samantha.<br> Youtube.com stopkadras.
 Meghan Markle sesuo Samantha.<br> Youtube.com stopkadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 19, 2018, 12:45 PM, atnaujinta Jul 19, 2018, 1:23 PM

Kadangi buvusios aktorės tėvas nedalyvavo karališkosiose vestuvėse, o likę  šeimos nariai nebuvo į jas pakviesti, jau kurį laiką Meghan bando nuo jų atsiriboti ir nepriekaištingai vykdyti naująsias pareigas.

Užsienio žiniasklaidai širdį liejantis Thomas jau grasina, kad pats atvyks į Kensingtono rūmus, net jei juose ir nėra pageidaujamas, arba tegul pati Meghan kuo skubiau atskrenda jo aplankyti.

Dar daugiau žibalo į ugnį papylė Samantha. Anot jos, jei tėvas neatlaikys tokios širdgėlos ir mirs, tai bus tik Meghan kaltė.

Socialiniame tinkle „Twitter“ kunigaikštienės netikra sesuo pažėrė visą tiradą kaltinimų, prisidėdama prie tėvo ir sakydama, kad jie abu nepaliaus visko pasakoti žiniasklaidai.

Liepos 17-ąją Meghan ir princas Harry apsilankė Nelsonui Mandelai atminti skirtoje parodoje, o tai tiesiog įsiutino jos seserį.

„O gal skirk dėmesio ir savo tėvui, ką? Viso šito jau tikrai gana! Džiugu, kad turi laiko dėmesio skirti kitiems, pamiršusi savo tėvą. Elgiasi kaip pasaulio gelbėtoja... Jei mūsų tėvas mirs, tai bus tik tavo kaltė“, – rėžė ji.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad visa ši košė užvirė po to, kai likus kelioms dienoms iki vestuvių Thomas Markle'as parsidavė žiniasklaidai ir už tai gavo apvalią sumelę. Galiausiai jis paskelbę, kad ištiko širdies infarktas, ir atsisakė dalyvauti dukters vestuvėse, vesti ją prie altoriaus. Netrukus po vestuvių, jis ėmė drabstyti purvais karališkąją šeimą teigdamas, kad jo dukra atrodo labai nelaiminga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.