Rusijos žiniasklaida: atlikėjas Aleksandras Rozenbaumas serga vėžiu

Vėžys ne veltui vadinamas 21 amžiaus maru – onkologinė liga yra prisilietusi prie daugybės žmonių. Rusijos portalas „Starhit“ praneša, kad sunki liga pakirto Rusijos liaudies artistą Aleksandrą Rozenbaumą (66 m.). Tačiau šis tai kategoriškai neigia.

 Aleksandras Rozenbaumas.<br> Scanpix nuotr.
 Aleksandras Rozenbaumas.<br> Scanpix nuotr.
 Josefas Davidovičius.<br> Scanpix nuotr.
 Josefas Davidovičius.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 20, 2018, 1:37 PM

Liūdną žinią laidoje „Leisk kalbėti“ pranešė atlikėjas Josefas Davidovičius.

A.Rozenbaumas ir anksčiau buvo susidūręs su sveikatos problemomis, tačiau visos jos buvo susijusios su širdies ligomis. Prieš dvejus metus dėl šios ligos Aleksandras buvo priverstas nutraukti pasirodymą Sankt Peterburge ir skubiai išvežtas į ligoninę.

Tačiau žinia apie vėžį sukrėtė visus dainininko gerbėjus.

„Aš jam rekomendavau daugybę klinikų Maskvoje, kur reguliariai pats tikrinuosi. Ar nemanote, kad keista tai, jog ši liga žudo tiek daug protingų ir žinomų žmonių? Aš skatinu visus kuo dažniau apsilankyti pas gydytojus. Tai labai sunki ir kantrybės reikalaujanti liga, todėl būtina pasitikrinti. Bet mes visada neturime laiko...“ – sakė jis.

Artisto teigimu, būtina į šią ligą pažiūrėti kitomis akimis. Anot jo, svarbu visuomenei įteigti, jog vėžys – tai nėra verdiktas. Josefas prisiminė ir sunkų momentą – jis taip pat buvo išgirdęs šią diagnozę.

„Pamenu, kaip bijojau tai pasakyti žmonai. Tačiau Nelli iškart pasakė, jog mane palaikys, kad ir kas tai bebūtų. Tada man buvo atlikta operacija Vokietijoje. Tuomet man pasakė, kad jei aš nesigydysiu konkrečioje klinikoje, mirsiu per dvi savaites. Na, aš norėjau dar eiti į sceną...“ – prisiminė jis.

Dabar Josefas skatina apie tai kalbėti ir palaiko savo draugus, kurie išgirsta šią diagnozę. Jis įsitikinęs, kad visi turi kovoti už savo gyvybę.

Tuo tarpu Aleksandras išgirdęs tokį pokalbį, vėliau paaiškino, jog jis neserga vėžiu.

„Aš esu gyvas, man gerai, jaučiuosi puikiai. Šiuo metu atostogauju. Apie jokį vėžį negali būti nė kalbos“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.