Rusijos atlikėja Zemfira nustebino pareiškimu apie mylimąją Renatą: „Ji turi vyrą“

Rusijos roko atlikėja Zemfira Ramazanova (41 m.) savo asmeninį gyvenimą slepia po devyniais užraktais. Žvaigždė pyksta, kai kas nors užduoda klausimus apie jausmus ar jos vienatvę. Toks jos pasirinkimas pateisinamas, mat Zemfira susilaukia daug priešiškų komentarų.

 Zemfira Ramazanova ir Renata Litvinova.<br> Scanpix nuotr.
 Zemfira Ramazanova ir Renata Litvinova.<br> Scanpix nuotr.
 Zemfira Ramazanova ir Renata Litvinova.<br> Scanpix nuotr.
 Zemfira Ramazanova ir Renata Litvinova.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 20, 2018, 10:31 PM

Tačiau šį kartą ji davė interviu apie muziką, laikiną karjeros sustabdymą ir netikėtai pokalbis pakrypo apie glaudžius santykius su aktore, režisiere bei scenariste Renata Litvinova (50 m.).

Praėjusių metų spalio pradžioje Rusijos žiniasklaida ūžė nuo pranešimų, jog Zemfira ir Renata slapta susituokė Švedijoje. 

Tiesa, detalių apie vestuves nebuvo pateikta, tiktai pranešta, kad po ceremonijos pora išvyko į povestuvinę kelionę į Taliną.

Labiausiai pasakojimais apie santuoką nesuinteresuota R.Litvinova, nes turi nepilnametę dukterį.

Be to, kalbama, kad žinia apie šių moterų vestuvių ceremoniją pavėlavo mažiausiai aštuonerius metus.

Esą R.Litvinova ir Z.Ramazanova susituokė dar 2009 metais – kai Švedijoje leista tuoktis homoseksualioms poroms. Draugės nuo senų laikų seniai tapo ir partnerėmis.

Dabar portalas gazeta.ru išspausdino jos interviu, kuriame Z.Ramazanova negaili pačių šilčiausių žodžių savo partenerei.

Nors jų draugai žino šį romaną, tačiau tiek Zemfira, tiek Renata vis dar tai neigia.

„Jeigu jūs norite išgirsti prisipažinimą, jog aš esu netradicinės orientacijos, tai neįmanoma dėl daugelio priežasčių. Man tikrai patinka Renata. Ji yra mano artimiausias žmogus ir geriausia draugė. Prie viso to ji turi vyrą, savo dukters tėvą, kurį labai gerbiu. Jūs daug ką išgalvojate, o realybė yra kitokia“, – nustebino Zemfira.

Ji pabrėžė, jog su Renata yra ne tik geriausios draugės, bet ir kūrybinės partnerės. Ji prisiminė, kaip R.Litvinova padeda jai nufilmuoti vaizdo klipus, o ši Renatai kuria filmų garso takelius.

„Renata yra unikali. Tai daugiau nei talentas. Renata yra man viskas ir manęs be jos nebūtų“, – teigė moteris.

Roko atlikėja tarp mylimiausių sąrašo išskyrė ir rusų režisierių Aleksejų Balabanovą, kurio darbais žavisi.

Taip pat Zemfira pareiškė, jog nori pailsėti. Ji gali sau tai leisti. Jos pajamos prieš porą metų vien už du koncertus, surengtus Maskvoje, sudarė daugiau nei 150 milijonų rublių (2,19 mln.eurų).

Už koncertą pasitinkant 2017 metus verslininkas Suleimanas Kerimovas dainininkei sumokėjo net 150 tūkstančių eurų. Iš viso, kaip skelbė leidinys „Dni.ru“, Z.Ramazanovos sąskaita prieš porą metų pasipildė 300 milijonų dolerių (255 mln. eurų).

„Aš pavargau dainuoti. Aš nenoriu dainuoti tam, kad uždirbčiau pinigų. Noriu sukurti. Tai toks paprastas ir tuo pačiu sunkus noras. Buvo keista, bet labai puiki ši vasara.

Daug laiko turėjau apmąstymams. Supratau, kad nenoriu koncertuoti, bet man labai patinka muzika. Aš sukursiu albumą. Kiek tai užtruks – negaliu pasakyti“, – kalbėjo Zemfira.

O štai prieš porą metų R.Litvinova, duodama interviu prieš savo naują spektaklį „Šiaurės vėjas“, kuriam muziką sukūrė Zemfira, sakė:

„Kaip žinote, Zemfira – mano gyvenimo palydovė. Nebijau to pasakyti. Kartu su Zemfira mes ištvėrėme daug.“

Buvo laikas, kai dėl gausybės R.Litvinovą supančių žmonių Zemfira keldavo pavydo scenas ir buvo savo partnerę palikusi.

Dar anksčiau Z.Ramazanova pavydo scenas keldavo ir savo tuometei draugei prodiuserei Anastasijai Kalmanovič, turėjusiai sutuoktinį.

Niekas iš pradžių nebūtų nė pagalvojęs, kad tarp Z.Ramazanovos ir A.Kalmanovič kas nors galėtų užsimegzti.

Tačiau dabar jau šviesaus atminimo A.Kalmanovič sutuoktinio Šabtajaus Kalmanovičiaus namuose buvo įtaisytos kameros.

Kaip teigiama, kartą jos užfiksavo moteris tokioje situacijoje, kad Š.Kalmanovičius neištvėrė ir išsiskyrė su žmona.

Tiesa, į tiesioginį klausimą apie savo sutuoktinę Š.Kalmanovičius tuomet atsakė: „Norite sužinoti, ar Nastia lesbietė? Ne, ji ne lesbietė!“

Renata savo netradicinės seksualinės orientacijos neslepia, nors prieš užmegzdama santykius su Zemfira ji du kartus buvo susituokusi su vyrais.

Su antru sutuoktiniu susilaukė dukters, kuriai dabar 17 metų. O dabar Zemfira prakalbo, kad šalia yra tas žmogus.

Prieš kurį laiką kalbėdama su Ksenija Sobčiak leidiniui „L’Officiel Russia“ R.Litvinova tvirtino apskritai pasirinkusi celibatą – atsisakė bet kokių seksualinių santykių. Esą dabar rūpinsis tik savimi ir savo sveikata.

„Negalima persivalgyti, tingėti, daug gulėti. Sportuoju namuose arba su treneriu. Kasdien stengiuosi ant bėgimo takelio praleisti ne mažiau nei 40 minučių, be to, atlieku pratimus pilvo presui dar bent 20 minučių.

Nevalgau keptų, riebių patiekalų, mėsos, miltinių gaminių, nevartoju pieno produktų, negeriu degtinės. Tik šampaną ir vyną. Leidžiu sau suvalgyti lėkštę makaronų nebent būdama Italijoje. Rūpinuosi ir savo plaukais, darau plaukų kaukes bent kartą per savaitę“, – gyrėsi R.Litvinova.

Pasak aktorės, išvaizda – tai auklėjimo ir gebėjimo mąstyti atspindys.

„Man atrodo, kad būtina pusiausvyra tarp sielos ir išorės. Reikėtų bent jau skaityti knygas“, – kalbėjo aktorė ir režisierė.

Jos gyvenimo draugė Z.Ramazanova niekada savo išvaizdai neskyrė tiek dėmesio. Kita vertus, dėl nesugebėjimo ramiai nusėdėti vienoje vietoje dainininkei niekada negrėsė persivalgymas ar svorio padidėjimas.

Tiesa, kaip kartą pasakojo jos buvusi draugė Lena Perova, „vienu metu Zemfira priaugo svorio ir dėl to labai išgyveno“.

Ji esą taip krimtosi, kad visą mėnesį gėrė tiktai vandenį. „Kartais ji išgerdavo gurkšnį konjako, tačiau neimdavo nė kąsnio į burną“, – sakė L.Perova.

 

 

 

 

 

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.