Karalienė Elizabeth II sukrėsta: tik per plauką išvengė nelaimės

Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II (92 m.) jaučiasi tiesiog sukrėsta ir susirūpinusi po to, kai viena svarbiausių jos patikėtinių pateko į nelaimingą atsitikimą, skelbia užsienio naujienų portalas dailymail.co.uk.

 Karalienė Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr.
 Karalienė Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2018, 11:21 AM

Bene mėgstamiausioje karalienės rezidencijoje Balmoralėje Mary Morrison (81 m.) suklupo ant laiptų ir nukritusi nuo jų susilaužė kulkšnį.

Šaltinis skelbia, kad Mary jau lydėjo karalienę į kokteilių vakarėlį, kai netyčia paslydo ant laiptų ir neišlaikė pusiausvyros. Moteris krito karalienės akyse. Maža to, ir pati karalienė tik per plauką išvengė traumos, kadangi, pasak šaltinių, krisdama M.Morrison vos nekliudė ir karalienės.

81-erių moteris akimirksniu buvo išgabenta į ligoninę, o vakarėlyje Elizabeth II liko viena. Šventė Balmoralės rezidencijos puotų salėje buvo suorganizuota karininkams.

Ponia Morrison – bene ilgiausiai karalienei dirbanti patikėtinė, su kuria Elizabeth II praleido jau šešias dešimtis metų. Moteris buvo pasamdyta netrukus po to, kai gimė princas Andrew.

Mary pareigos – labai įvairios. Ji gali lydėti karalienę į oficialius susitikimus, atsakinėti į gaunamus laiškus ar kvietimus. Tačiau svarbiausias per daugelį metų įgytas nuopelnas, kad ji – artimiausia ir svarbiausia karalienės patikėtinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.