Paaiškėjo nuslėptas faktas apie Meghan Markle vestuvinę suknelę

Gegužės menėsį vykusios karališkos princo Harry ir Meghan Markle vestuvės iki šiol sulaukia įvairiausių atgarsių. Šįkart paaiškėjo kiek nuslėptas faktas, kuris buvo itin svarbus nuotakai.

 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2018, 10:09 AM

ITV televizijoje rodomas dokumentinis filmas atskleidžia daugiau vestuvių detalių. Netgi nufilmuotos akimirkos, kaip po keleto mėnesių Meghan vėl į rankas paima puošnią vestuvinę suknelę ir atskleidžia netikėtą smulkmeną.

Užsienyje populiaru, kad vestuvių dieną nuotaka turėtų kažką skolinto, kažką mėlyno. Būtent ta mėlyna detalė ir sukėlė apkalbų. Paaiškėjo, kad pirmo pasimatymo su princu Harry metu, Meghan vilkėjo mėlyną suknelę. Būtent jos audinio dalis buvo įsiūta ir į vestuvių suknelę, kad visuomet primintų ir pirmojo pasimatymo emocijas.

Bakingamo rūmų atstovė, kuri atsakinga už būsimą Meghan suknelės parodą neslėpė nuostabos: „Oi, tai yra pats romantiškiausias dalykas, kokį esu girdėjusi“.

Primename, kad visą pasaulį pakerėjusios karališkosios vestuvės vyko gegužės 19-ąją Vindsoro pilyje. Keletą milijonų kainavusios vestuvės sulaukė nemažai apkalbų, tačiau patys jaunieji atrodė be galo laimingi ir atsipalaidavę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.