Catherine Middleton sesuo Pippa susilaukė pirmagimio

Kembridžo kunigaikštienės Catherine Middleton jaunėlė sesuo Pippa (35 m.) ant rankų jau sūpuoja pirmagimį. Spalio viduryje moteris su sutuoktiniu Jamesu Matthewsu (42 m.) buvo pastebėti atvykstantys į vieną Londono ligoninių, kurioje tris atžalas pagimdė ir Catherine.

 Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas.<br> Scanpix nuotr.
 Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas.<br> Scanpix nuotr.
 Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas.<br> Scanpix nuotr.
 Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas.<br> Scanpix nuotr.
 Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas.<br> Scanpix nuotr.
 Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 16, 2018, 5:31 PM, atnaujinta Oct 16, 2018, 5:33 PM

Kaip praneša naujienų portalas dailymail.co.uk, pirmadienio naktį porai gimė berniukas.

Ligoninė ne iš pigiųjų – naktis joje kainuoja apie 8 tūkst. eurų, tačiau gimdyvei ir kūdikiui suteikiama karališka globa.

Žinia, kad prieš beveik dvejus metus susituokusi pora laukiasi kūdikio paaiškėjo dar šių metų balandį. Tai patvirtino patys Pippa ir Jamesas, kadangi jau buvo praėjęs rizikingas 12 savaičių laikotarpis.

Poros pirmagimis Catherine pratins prie naujo – tetos statuso.

Pippa Middleton ir milijonierius Jamesas iškėlė ne ką mažiau prabangią nei karališkųjų šeimų vestuvių puotą.

Pati nuotaka į bažnyčią atvyko senoviniu automobiliu, o prie altoriaus ją palydėjo tėvas Michaelas Middletonas. Pippa po ilgų diskusijų pasirinko mados dizainerio Gileso Deacono kurtą suknelę su ilgu nuometu. Suknelė buvo aukštu kaklu, trumpomis rankovėmis, su korsetu ir ilgu šleifu.

G.Deaconas sakė, kad nėriniai buvo siuvinėti perlais. Bendras vaizdas – drauge su diadema ir ilgu nuometu, kurtu garsaus skrybėlininko Stepheno Joneso, – buvo pribloškiantis. G.Deaconas sakė, kad jam buvo „privilegija pademonstruoti savo komandos meistriškumą“ ir kad Pippa pademonstravo „paramą britų madai“. Šio dizainerio kūrinius yra vilkėjusios Scarlett Johansson, Victoria Beckham ir kitos įžymybės.

Pippa Middleton visuotinį dėmesį į save atkreipė per sesers vestuves 2011 metais, kurias per televiziją visame pasaulyje stebėjo maždaug 2 mlrd. žmonių. Nuotraukas, kuriose ji matoma vilkinti baltą „Alexander McQueen“ pamergės suknelę, laikraščiai vėliau spausdino ištisas savaites.

Pippa yra antras iš trijų Middletonų vaikų, metais jaunesnė už Kate ir ketveriais metais vyresnė už brolį verslininką Jamesą.

1983 metų rugsėjo 6 dieną gimusi Pippa vaikystę praleido Amane, kur tėvas Michaelas Middletonas dirbo oro bendrovei „British Airways“, o šeimai grįžus į Britaniją lankė virtinę prestižinių privačių mokyklų. Ji baigė Edinburgo universitetą, kuriame studijavo anglų literatūrą, o paskui įsiliejo į Londono aukštuomenės vakarėlių bendruomenę.

Bulvarinis laikraštis „Daily Mail“ yra rašęs, kad Middletonų mergaitės yra „nepaprastai puošnios, baisiai kvepiančios ir turi nepaprastą sugebėjimą kopti“.

Pippa ne visą darbo dieną dirbo tėvų kompanijoje, prekiaujančioje švenčių atributais, o 2012 metais išleido knygą apie švenčių planavimą, už kurią, kaip pranešama, gavo 400 tūkst. svarų avansą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.