Demi Moore susižavėjo moterimi?

Aktorė Demi Moore (56 m.) taip dažnai įsimylėdavo jaunus vyrus, kad sunku patikėti, jog staiga nutarė keisti orientaciją ir persimesti prie moterų. Bet žiniasklaida tikina, kad tai tiesa.

D.Moore ir M.Mandzuka jau dvejus metus palaiko santykius, jos augina vaiką.<br>Nuotr. iš socialinių tinklų
D.Moore ir M.Mandzuka jau dvejus metus palaiko santykius, jos augina vaiką.<br>Nuotr. iš socialinių tinklų
 Demi Moore.<br>Scanpix nuotr.
 Demi Moore.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 18, 2018, 3:26 PM

Neatmestina, kad santuoka su aktoriumi Ashtonu Kutcheriu (40 m.) ir jo išdavystė morališkai paveikė filmo „Striptizas“ žvaigždę. Kai pora išsiskyrė, D.Moore apėmė depresija, ji kelis mėnesius nekėlė kojos iš namų ir uždraudė savo dukterims bendrauti su išdaviku.

Po šio skausmingo išsiskyrimo sklandė gandų apie buvusios Bruce’o Williso (63 m.) žmonos romanus, tačiau jie buvo trumpi. O po to dvejus metus tvyrojo tyla.

„Negali būti, kad tokia gražuolė kaip D.Moore ilgai būtų viena“, – svarstė žurnalistai ir iš dalies pasirodė esą teisūs.

Tiesiog šį kartą aktorė nieko nekalbėjo apie savo naują susižavėjimo objektą. Juk jis, JAV portalo „RadarOnline“ nuomone, yra serbų stilistė Masha Mandzuka.

Kaip išsiaiškino „RadarOnline“, M.Mandzuka ir D.Moore šventė 2017-ųjų Kalėdas Aidaho valstijoje kartu su suaugusiomis aktorės dukterimis ir jų tėvu B.Willisu.

Serbė vėliau supažindino D.Moore su savo vaikais ir netgi pavadino aktorę savo dukters antrąja mama.

Priminsime, kad D.Moore nuo 1980 iki 1985 m. buvo ištekėjusi už roko muzikanto Freddy Moore’o, nuo 1987 iki 2000-ųjų – už aktoriaus B.Williso. Jiedu susilaukė trijų dukterų.

2005 m. D.Moore ištekėjo už aktoriaus A.Kutcherio, su kuriuo išsiskyrė 2011-aisiais.

Iki santuokos su A.Kutcheriu D.Moore irgi draugavo su gerokai jaunesniais vyrais – Colinu Farrellu (42 m.) ir Tobey Maguire’u (43 m.), o vėliau, kaip šnekama, – su Orlando Bloome’u (41 m.). 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.