Po olimpinio čempiono Jevgenijaus Pliuščenkos operacijos – skandalas ligoninėje

Daugkartinis olimpinis čempionas Jevgenijus Pliuščenka (36 m.) iškart po Naujųjų metų, kęsdamas stiprų nugaros skausmą, kreipėsi medicininės pagalbos į Maskvoje esančią ligoninę.

Jevgenijus Pliuščenka po operacijos ilsisi namuose (nuotr. dešinėje).<br>Instagramo nuotr.
Jevgenijus Pliuščenka po operacijos ilsisi namuose (nuotr. dešinėje).<br>Instagramo nuotr.
Jana Rudkovskaja ir Jevgenijus Pliuščenka.<br>Instagramo nuotr.
Jana Rudkovskaja ir Jevgenijus Pliuščenka.<br>Instagramo nuotr.
Jevgenijus Pliuščenka.<br>Instagramo nuotr.
Jevgenijus Pliuščenka.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 18, 2019, 10:01 AM, atnaujinta Jan 18, 2019, 1:54 PM

Neurochirurgijos skyriuje jam buvo atlikta stuburo išvaržos operacija, po kurios tiek dailiojo čiuožimo meistras, tiek jo žmona, atsitvėrė tylos siena.

Galiausiai J.Pliuščenka instagramo asmeninėje paskyroje kreipėsi į sekėjus, kuriems dėkojo už šiltus palaikymo žodžius.

Tiesa, nors vyras po sudėtingos operacijos jaučiasi gerai, o gerbėjų palaikymo nestinga, ne viskas praėjo sklandžiai.

Vyras neliko patenkintas televizijos „Ren TV“ darbuotojo veiksmais – šis, dėl reitingus garantuosiančios medžiagos, apgaulės būdu pateko į ligoninės palatą, kurioje po operacijos ilsėjosi J.Pliuščenka bei pradėjo jį filmuoti.

„Norėčiau padėkoti visiems mano sekėjams ir draugams, mano šeimai ir sportininkams už palaikymą ir rūpestį. Aš sveikstu ir pas mane viskas gerai!

Taip pat aš noriu šiandieną skirti paniekinančius žodžius kanalui „Ren TV“ ir išskirtinai jo vadovui Vladimirui Vladimirovičiui Tiulinui, kurio žurnalistai, apgavę apsaugą ir medicinos seseles, matant mano giminaičiams įsiveržė į mano palatą ir pradėjo mane miegantį filmuoti, o tada, pažadinę, domėjosi mano sveikata!“, – instagrame rašė J.Pliuščenka.

Tuo pačiu vyras išreiškė susirūpinimą žurnalistų darbu, kurie, neatsižvelgę į jo padėtį, stengėsi daryti viską, kas naudinga jų kanalui.

„Man gėda už jūsų kanalą, Vladimirai Vladimirovičiau Tiulinai, už jūsų žurnalistus ir už jūsų požiūrį į mūsų reikalą. Kai žmogus guli ligoninės lovoje, perrištas, jūsų komanda daro tokius dalykus, jog jūs neverti nei mažiausios pagarbos.

Man susidaro įspūdis, kad jūs – žmogus be principų, ir pas jus žurnalisto profesijoje seniai prarasta garbė ir orumas vejantis reitingus!

Aš išskirtinai tikėjausi, kad pokalbio telefonu metu jūs atsiprašysite už savo darbuotojų elgesį, nes informacija turėtų būti gaunama teisėtu, o ne apgaulės būdu!“, – įrašą tęsė daugkartinis olimpinis čempionas.

Dabar neaišku, kokius žingsnius žengs ledo čiuožėjas ir jo žmona Jana Rudkovskaja, bet aišku tik viena – moteris stipriai sukrėsta.

„Aš nedaviau nei vieno komentaro ir ilgai tylėjau, bet viskam yra ribos! Jeigu kanalo „Ren TV“ valdytojas dėl reitingų laužo įstatymus ir laiko tai norma, ką gi galima kalbėti apie jo „komandą“?

Kameros užfiksavo jus, pone „žurnaliste – giminaiti“ ir visi yra pasiruošę pateikti liudijimus! Jūsų poelgiui nėra pateisinimo nei iš profesionalo pusės, nei iš žmogiškosios“, – instagramo asmeninė paskyroje rašė J.Rudkovskaja. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.