Anastasija Voločkova pratrūko: atskleidė pikantiškų detalių apie Kseniją Sobčiak

Rusijos baleto šokėja Anastasija Voločkova (43 m.) ramiai gyventi negali, tad šį kartą žiniasklaidos dėmesį pelnė rėžusi karčią tiesą apie televizijos laidų vedėją ir buvusią kandidatę į šalies prezidentus Kseniją Sobčiak (37 m.).

Vladimiras Putinas ir Ksenija Sobčiak, Anastasija Voločkova.<br>Scanpix nuotr.
Vladimiras Putinas ir Ksenija Sobčiak, Anastasija Voločkova.<br>Scanpix nuotr.
Anastasija Voločkova.<br>Scanpix nuotr.
Anastasija Voločkova.<br>Scanpix nuotr.
Vladimiras Putinas ir Ksenija Sobčiak.<br>Scanpix nuotr.
Vladimiras Putinas ir Ksenija Sobčiak.<br>Scanpix nuotr.
Anastasija Voločkova.<br>Scanpix nuotr.
Anastasija Voločkova.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 20, 2019, 10:31 PM, atnaujinta Feb 21, 2019, 11:02 AM

Buvusi Maskvos Didžiojo teatro primabalerina prisiminė viską – kaip padėjo iš Sankt Peterburgo atvykusiai Ksenijai įsikurti šalies sostinėje, kaip atiduodavo jai kvietimus į aukštuomenės vakarėlius. Kartu A.Voločkova prasitarė, kad žurnalistei vis užkliūva jos špagatai netikėtose erdvėse.

Artistės žodžiais, žurnalistė jau 15 metų stengiasi atkreipti į save žiniasklaidos dėmesį vis atsidurdama dirbtinai sukurtų konfliktų sūkuryje.

Taip pat A.Voločkova pabrėžė, jog pačios televizijos laidų vedėjos špagatai yra apgailėtini. 

„Jai tas špagatas neduoda ramybės, kaip ir visa mano baleto karjera“, – pareiškė A.Voločkova, socialinių tinklų asmeninėse paskyrose dažnai besidalijanti špagatų nuotraukomis iš egzotiškų pasaulio kampelių ar tiesiog vonios kambario.

Taip pat moteris paminėjo, kad vaikystėje ir Ksenija svajojo tapti balerina, tad tikėtina, kad jos nedraugiškumą galima paaiškinti pavydu.

Ksenija Sobčiak ir jos šeima buvo mano spektaklių („Don Kichotas“, „Gulbių ežeras“, „Žizel“) Marijos teatre žiūrovai.

Jie visada sėdėdavo pirmoje parterio eilėje. Aš žinau, kad Ksenija norėjo tapti balerina, bet jai nepavyko“, – anksčiau yra pasakojusi A.Voločkova.

Vis dėlto neišsipildžiusi svajonė tapti balerina nėra vienintelis dalykas, kodėl iširo dviejų moterų draugystė. 

Jos žodžiais, televizijos laidų vedėja melavo pasakodama apie tai, kad būtent ji padėdavo Anastasijai orientuotis Maskvoje (abi moterys yra gimusios Sankt Peterburge. – Red.).

Balerina prisiminė, kad ji į sostinę atvyko anksčiau ir Ksenijos motina Liudmila Narusova paprašė jos padėti dukrai prisitaikyti mieste.

„Ji pasakė: „Nastia, Ksiuša pateko į Maskvą. Ji mėgsta linksmintis. Padėk jai, prašau. Atiduok jai savo kvietimus į renginius, jeigu jie tau nereikalingi!“ Liudmila Borisovna prašė manęs vestis Ksiušą į aukštuomenės vakarėlius, kad ją pastebėtų“, – prisiminė A.Voločkova.

Taip pat ji prisiminė kalbas, neva balerina nuviliojo Ksenijos mylimąjį.

Šokėjos žodžiais, prieš daug metų K.Sobčiak motina paprašė A.Voločkovos išgelbėti dukrą nuo jai neįtikusio vyro – tuo metu televizijos laidų vedėja susitikinėjo su nauju vaikinu.

L.Narusova paprašė A.Voločkovos, kad ji nueitų į pasimatymą su K.Sobčiak buvusiuoju, taip sukeltų pavydą ir pagreitintų naujo romano pradžią.

Pačiai Anastasijai skandalai ar savo pozicijos aiškinimas socialiniuose tinkluose – ne retenybė.

Neseniai balerina papasakojo apie policijai pateiktą pareiškimą  dėl buvusio sutuoktinio Igorio Vdovino veiksmų.

Žinomos moters žodžiais, vyras jai skolingas 67 milijonus rublių (kiek daugiau nei 892 tūkst. eurų) ir dar atskirai 500 tūkstančių dolerių (daugiau nei 440 tūkst. eurų).

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad sutuoktiniai kartu gyveno penkerius metus ir susilaukė dukters Ariadnos.

Buvusį sutuoktinį A.Voločkova pavadino melagiu, kuris neteisėtais būdais įtikino moterį investuoti didžiulę sumą į prabangaus gyvenamojo komplekso statybas Astrachanėje, kur moteriai turėtų priklausyti 22 butai. 

I.Vdovino atstovas Vadimas Šibinskis pasakė, kad gyvenamojo komplekso, apie kurį kalbama, statytojas yra įmonė „Miesto kurortas Astrachanė“.

Vyras taip pat sakė, kad pastatas buvo atiduotas  eksploatuoti, o visi A.Voločkovos vardu registruoti butai gali būti naudojami. Moters pretenzijas jis pavadino nepagrįstomis.

Praėjusiais metais buvęs balerinos asmeninis vairuotojas papasakojo, kad jos nekilnojamojo turto vertė – 244 milijonai rublių. Tąkart jis užsiminė, kad žinomai moteriai priklauso 22 butai Astrachanėje.

Balerinos oficialus atstovas patvirtino, jog A.Voločkovai priklauso keli nekilnojamojo turto objektai – butas ir namas Maskvoje bei būstas Sankt Peterburge.

Paminėta, jog nekilnojamojo turto objektai Astrachanėje yra buvusio sutuoktinio verslo projekto dalis.

„Butai Astrachanėje yra A.Voločkovos buvusio vyro I.Vdovino verslo projektas. Anastasija paskolino jam 3 milijonus dolerių ir šiais butais jis dabar bando sumažinti skolą.

Voločkovai jie (butai. – Red.) nereikalingi, ji atsisako jų ir prašo grąžinti pinigus“, – sakė balerinos atstovas.

Artistės atstovas pabrėžė niekada nematęs nuosavybės, apie kurią kalbama, dokumentų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.