Buvusi Sergejaus Bezrukovo žmona apie skyrybas: mirus sūnui jis nesugebėjo ateiti į laidotuves

Aktorės Irinos Bezrukovos (54 m.) gyvenimas – ne iš lengvųjų. Dar vaikystėje moters motinos, kuri buvo gydytoja, gyvybę pasiglemžė smegenų vėžys, o muzikantas tėvas ilgus metus gydėsi nuo alkoholizmo.

 Sergejaus ir Irinos skyrybų priežastis išlieka neaiški.<br> Soc. tinklų nuotr. 
 Sergejaus ir Irinos skyrybų priežastis išlieka neaiški.<br> Soc. tinklų nuotr. 
 Sergejus su sūnumi.<br> Soc. tinklų nuotr. 
 Sergejus su sūnumi.<br> Soc. tinklų nuotr. 
 Sergejus su dukra.<br> Soc. tinklų nuotr. 
 Sergejus su dukra.<br> Soc. tinklų nuotr. 
 Irina. <br> Soc. tinklų nuotr. 
 Irina. <br> Soc. tinklų nuotr. 
 Irina. <br> Soc. tinklų nuotr. 
 Irina. <br> Soc. tinklų nuotr. 
 Irina su sūnumi. <br> Soc. tinklų nuotr. 
 Irina su sūnumi. <br> Soc. tinklų nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Apr 14, 2019, 4:54 PM

Skyrybas moteriai teko išgyventi du kartus. Su aktoriumi Igoriu Livanovu (65 m.) ji santuokoje prabuvo 11 metų, drauge jie susilaukė sūnaus Andrejaus.

Su „Brigados“ žvaigžde Sergejumi Bezrukovu (45 m.) santuoka taip pat nebuvo sėkminga – skirtingais keliais jiedu patraukė po 15 metų, praleistų kartu.

Rodos, jog netikėtai užgimusi aistra aktoriui Sergejui jos šeimyninę idilę sugriovė du kartus. Dėl ugningo charakterio aktoriaus ji paliko šeimą, vėliau dėl neaiškių priežasčių nuo Irinos pabėgo ir pats Sergejus. Tiesa, pačiomis bjauriausiomis aplinkybėmis.

Prieš ketverius metus, kovo 14-ąją, aktorę pasiekė žiauri žinia – mirė jos vienintelis sūnus. 26-erių metų tėvų pėdomis pasekti nusprendęs jaunuolis buvo rastas ant vonios grindų. Jo mirties priežastis – nelaimingas atsitikimas: manoma, jog vaikinas paslydo ir galva trenkėsi į vonios plyteles.

Po nelaimės gyvenimą iš naujo lipdyti pradėjusi moteris palaikymo iš, rodos, artimiausio žmogaus nesulaukė. Laidotuvėse Andrejaus patėvis Sergejus Bezrukovas, kuris jį prižiūrėjo nuo 10-ies metų, nepasirodė. Vyras teisinosi, jog negalėjo atvykti dėl darbo.

Nenuostabu, kad tais pačiais metais sutuoktiniai išsiskyrė. Taip pat neatmetama ir kito tarnybinio romano galimybė.

Manoma, kad Sergejus Bezrukovas su Irina išsiskirti galėjo ir dėl režisierės Annos Matison (34 m.), su kuria jis aukso žiedais apsimainė 2016-aisiais, praėjus vieneriems metams po Andrejaus mirties. Netyla kalbos, jog Irina ir Sergejus tiesiog buvo pernelyg skirtingi.

„Sergejus buvo tikra ugnis. Jo nepastebėti buvo neįmanoma. Taip pat jis buvo labai pozityvus, talentingas aktorius. Aš ne iš tų moterų, kurios pristoja prie vyrų. Turėjau vyrą ir vaiką – tai buvo visiems žinomas faktas, tačiau Sergejus buvo labai kantrus“, – kadaise apie santykių pradžią pasakojo ji.

2000-aisiais išsiskyrusi su vyru ji pasiliko sūnaus globą. Tam sūnus nesipriešino, jis pats sutiko likti su motina. Andrejus palaikė puikius santykius su abiem vyrais: tiek biologiniu tėvu, tiek patėviu.

Irina sakė, kad apie jausmus kitam vyrui ji dabar negalvoja: skyrybos su mylimais vyrais jai buvo pernelyg skaudžios. Asmeninio gyvenimo detalių ji afišuoti nelinkusi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.