Po Rusijos aktoriaus Marato Bašarovo smurto ir skyrybų šeimos draugas pažėrė netikėtų detalių

Rusijos aktoriaus, populiaraus televizijos šou apie ekstrasensus vedėjo Marato Bašarovo (44 m.) ir jo žmonos Jelizavetos Ševirkovos santuoka oficialiai nutrūko kovo 11 dieną. Būdamas neblaivus, aktorius smurtavo prieš sutuoktinę, tad atrodė, kad jai trūko kantrybė. Tačiau tuo viskas nesibaigė.

 Marato Bašarovo bičiulis tvirtina, kad Jelizaveta sutuoktiniui suteikė dar vieną šansą.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Marato Bašarovo bičiulis tvirtina, kad Jelizaveta sutuoktiniui suteikė dar vieną šansą.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Maratas Bašarovas su žmona Jelizaveta.<br> Scanpix nuotr.
 Maratas Bašarovas su žmona Jelizaveta.<br> Scanpix nuotr.
 Marato Bašarovos sūnus.<br> Instagramo nuotr.
 Marato Bašarovos sūnus.<br> Instagramo nuotr.
 Marato Bašarovo žmona ir sūnus.<br> Instagramo nuotr.
 Marato Bašarovo žmona ir sūnus.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 23, 2019, 12:48 PM

Po skyrybų pats Maratas žurnalistams pateikė dar vieną staigmeną: pareiškė, kad apie jokias skyrybas nebuvo girdėjęs. Be to, juodu esą gyvena po vienu stogu.

„Oj, o mes su Jelizaveta nieko nežinome. Mes labai gražiai gyvename tame pačiame name su vaiku. Norite pasikalbėti su žmona, kad nusiramintumėte?“ – klausė aktorius.

Telefoną paėmusi Jelizaveta irgi neigė skyrybas: „Ne... Ne.“

M.Bašarovas žurnalistų atsiprašė, kad nebuvo teisme ir apskritai nieko nežino apie šią istoriją. Situacija tapo dar painesnė, kai žurnalistai aktoriaus pasiteiravo, ar jo žmona žinojo apie savo atstovę teisme Neli Makarovą.

„Ji užsiima tam tikra erezija“, – rėžė M.Bašarovas.

Savo ruožtu N.Makarova patvirtino, kad teismas tikrai išskyrė šią porą, tačiau juodu gerus santykius palaiko dėl vaiko. Pasak jos, dabar aiškinamasi dėl alimentų, visi laukia rašytinio susitarimo.

Kiek vėliau Maratas patvirtino, kad skyrybo įvyko, tačiau pridūrė, jog tai tik formalumas ir visa šeima tebegyvena kartu.

Vienas smurtautojo bičiulis tvirtina, Kad M.Bašarovas žmonai pažadėjo pasitaisyti – daugiau nė lašo alkoholio, kad tik ši leistų grįžti į šeimą.

Maratas, kaip teigia šaltinis, turi buto raktus ir ateina į šeimos būstą bet kuriuo paros metu.

„Jie susitarė. Maratas įsipareigojo padėti šeimai. Jelizaveta jam suteikė galimybę: pareiškė, kad jei jis nebegers, leis gyventi kartu. Kol kas jis laikosi duoto žodžio. Svarbiausia, kad sūnus Marselis neturi naujo tėčio“, – sakė šaltinis.

Pasak bičiulio, aktoriui dabar bandomasis laikotarpis, tad galimybė susitaikyti tikrai yra. Šioje šeimoje dar yra žodis „meilė“.

„Man atrodo, kad po oficialių skyrybų jų santykiai tapo geresni. Kiek ilgai tai truks, nežinau. Jelizaveta neturi jokio vyro, kuris atstotų Maratą. Ši moteris yra įpratusi prie komforto...“ – tvirtino M.Bašarovo draugas.

 

 

 

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.