Meghan Markle ir Harry neapsikentė: paparacai peržengė namų ribas, todėl jiedu kraustosi

Ką tik pirmagimio Archie sulaukę princas Harry ir Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle nesijaučia saugūs. To priežastis – jų namų nuotraukos, darytos iš sraigtasparnio.

Meghan Markle ir Harry.<br>Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir Harry.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2019, 9:07 AM

CNN praneša, kad Harry ir Meghan priversti palikti namus Kostvolde po to, kai net miegamojo nuotraukos buvo išspausdintos laikraščiuose, įskaitant ir „The Times“.

Naujienų ir nuotraukų agentūros „Splash News“ užsakymu sausio mėnesį sraigtasparnis pakilo virš Kostvoldo regiono Anglijoje. Bekingamo rūmai baiminasi, kad ši išskirtinė medžiaga kelia pavojų visai šeimai.

„Nuotraukų paviešinimas labai rimtai pakenkė Sasekso kunigaikščių ir namų saugumui. Jie nebeturi privatumo. Sraigtasparnis namą nufotografavo iš visų kampų – net miegamąjį ir valgomąjį“, – teigia rūmai.

Taip pat pabrėžiama, kad kunigaikščiai viską suprantą ir priima agentūros atsiprašymą už sukeltus nepatogumus.

Agentūra pažadėjo sumokėti kompensaciją už patirtus nuostolius. Žinoma, pinigai bus siunčiami labdarai ir kunigaikščių teisinėms išlaidoms.

Oficiali Harry ir Meghan rezidencija yra Frogmoro kotedžas Vindzore. Be to, karalienė jiems suteikė keletą kambarių Kensingtono rūmuose. Tad kunigaikščiai tikrai neliko be pastogės.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.