Vėjo pamušalą Jude’as Law pažabojo psichologė

Britų aktorius Jude’as Law (46 m.) slapta susituokė: „Jaunojo popiežiaus“ žvaigždė vedė psichologę Phillipą Coan (32 m.), su kuria draugavo 4 metus.

 J.Law<br> Scanpix/Reuters nuotr.
 J.Law<br> Scanpix/Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2019, 10:00 PM

Buvęs širdžių ėdikas J.Law neatsilaikė prieš šviesiaplaukę intelektualę Ph.Coan ir metė plevėsišką gyvenimo būdą.

Gandai apie poros vedybų planus pasklido šių metų vasarį. Sužadėtiniai ketino surengti prašmatnias vestuves Paryžiuje, tačiau galiausiai pasitenkino kuklia ceremonija balandžio 30-ąją Londone, Senojo Merilebono merijoje.

Vestuvėse dalyvavo tiktai artimi sutuoktinių draugai ir giminės. Phillipa vilkėjo šviesią mini suknelę ir buvo užsidėjusi skrybėlaitę su vualiu, Jude’as pasipuošė tamsiai pilku kostiumu, plačiakrašte skrybėle ir melsvais zomšiniais batais.

Po ceremonijos sutuoktiniai surengė vestuvinius pietus.

Jude’as ir Phillipa pradėjo susitikinėti 2015 metais. Žvaigždės išrinktoji padeda kompanijoms gerinti darbo našumą gerindama psichologinį klimatą.

Nors ši santuoka Jude’ui antroji, jis yra daugiavaikis tėvas – turi penkis vaikus.

Tris pagimdė aktorė Sadie Frost (53 m.), su kuria jis buvo susituokęs šešerius metus. Vyriausiam sūnui Rafferty – 22, jauniausiam Rudy – 16 metų. 18-metė duktė Iris bando modelio darbą.

Jude’as paliko pirmąją žmoną 2003-iaisiais dėl romano su aktore Sienna Miller (37 m.). Juodu filmavosi juostoje „Gražuolis Alfis“ ir filmavimo aikštelėje tarp jų įsižiebusi aistra virto rimtais santykiais.

2004-aisiais pora paskelbė apie sužadėtuves. Bet po pusmečio, 2005-aisiais, paaiškėjo, kad Jude’as buvo neištikimas Siennai su savo vaikų aukle.

Kilo skandalas, J.Law viešai atsiprašė sužadėtinės. Tačiau nuosėdų liko ir 2006 m. S.Miller nutraukė sužadėtuves.

2009 m. J.Law tapo ketvirto vaiko tėvu – dukterį Sophią po trumpo romano pagimdė modelis Samantha Burke (34 m.). Ir čia aktoriaus horizonte vėl pasirodė S.Miller.

Buvę įsimylėjėliai atnaujino santykius ir nutarė vienas kitam duoti dar vieną galimybę. Vėl prabilta apie vestuves, tačiau nepavyko – Jude’as ir Sienna galutinai išsiskyrė 2011 metais.

2015-ųjų kovą pasaulį išvydo penktas Jude’o vaikas – muzikantė Catherine Harding (27 m.) pagimdė dukterį Adą. J.Law tuo metu jau buvo su ja išsiskyręs.

Maždaug tuo pat metu prasidėjo romanas su Ph.Coan. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.