Angelina Jolie atskleidė savo poziciją dėl dukters lyties keitimo

Holivudo aktorė Angelina Jolie pritaria savo dukters Shiloh norui pakeisti lytį. „Oskaro“ laureatė sutinka, kad jos ir aktoriaus Brado Pitto trylikametė biologinė duktė pradėtų vartoti atitinkamus hormonus.

Aktorė A.Jolie jau pradėjo rengti dukrą Shiloh lyties keitimo operacijai.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Aktorė A.Jolie jau pradėjo rengti dukrą Shiloh lyties keitimo operacijai.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-06-11 10:19

Kai prieš kelerius metus A.Jolie (44 m.) ir Brado Pitto (55 m.) dukra Shiloh buvo nufotografuota vilkinti berniuko kostiumą ir ryšinti kaklaraištį, kilo tikra audra.

Kad žymių aktorių dukra abejinga suknelėms, buvo žinoma ir anksčiau. A.Jolie yra pasakojusi, kad Shiloh nuo trejų metų mėgsta rengtis kaip berniukas ir mano, jog yra tokia pati kaip broliai.

Be to, ji nuo mažens mieliau žaidžia su berniukais nei su mergaitėmis. Shiloh jau seniai susigalvojo sau berniuko vardą.

„Shiloh net neatsiliepia šaukiama tuo vardu, kurį mes jai suteikėme, – yra pasakojusi A.Jolie. – Kai pašaukiu ją vardu, ji atšauna: „Aš ne Shiloh, aš – Johnas.“ O kartais ji nori, kad vadintume ją Piteriu.“

Tačiau iki šiol tai buvo laikoma žaidimu. Dabar aktorės atstovai atskleidė, kad motina rimtai nusiteikusi ruošti dukrą lyties keitimo operacijai. (LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.