Ala Pugačiova pažeidė taisykles ir papiktino gerbėjus: „Nejaugi viskas įmanoma už pinigus?“

Ala Pugačiova kartu su Maksimu Galkinu ir vaikais išvyko poilsiui į Latviją. Primadona į kelionę leidosi traukiniu, prie kurio privažiavo automobiliu. Toks pasivažinėjimas traukinių stoties peronu smarkiai papiktino gerbėjus bei sukėlė problemų stoties vadovybei.

Ala Pugačiova.<br> LR montažas.
Ala Pugačiova.<br> LR montažas.
Ala Pugačiova.<br> Soc. tinklo nuotr.
Ala Pugačiova.<br> Soc. tinklo nuotr.
Ala Pugačiova.<br> Stop kadras.
Ala Pugačiova.<br> Stop kadras.
Ala Pugačiova.<br> Stop kadras.
Ala Pugačiova.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 4, 2019, 3:40 PM

70-metė dainininkė jau ne pirmus metus vyksta atostogauti į Latviją. Primadona netoleruoja skrydžių lėktuvu, todėl į keliones vyksta asmeniniu traukinio vagonu.

Maskvos geležinkelio stotyje su automobiliu pasirodžiusi dainininkė nustebino ne vieną. Susirinkusieji negalėjo patikėti jos įžūlumu ir gūsčiojo pečiais.

„Kaip automobilis pateko į peroną?“, „Nejaugi viskas įmanoma už pinigus?“, „Aš tiesiog šokiruota“, „Traukiniais visuomet vyksta daug žmonių – mašinoms ten ne vieta“, „Taip, mes negalime vykti į peroną automobiliu, bet tai galioja tik paprastiems žmonėms. Pugačiovai viskas leidžiama“, – nuostabos neslėpė gerbėjai.

Jie užfiksavo akimirkas, kaip primadona su savo vaikais, vyru ir palydovais lipo į traukinį. Tuomet ji išvyko į Rygą, tačiau čia, geležinkelio stoties perone, automobilio nebuvo.

Įvykis Maskvoje sukėlė didelį skandalą internete – ištikimiausi solistės gerbėjai tam pritarė, kiti – laikė tai nepagarba taisyklėms.

Po šio įvykio buvo atliktas tyrimas geležinkelio stotyje tam, kad būtų nustatyta kas leido Alai Pugačiovai privažiuoti prie vagono automobiliu, nes tai leidžiama tik specialiai technikai. Buvo pasirodžiusi informacija apie stoties viršininko atleidimą, bet vėliau tai paneigta.

Alą Pugačiovą palaikė kolegos teigdami, kad jai galima daryti išimtis. Tam nepritarė komentatoriai internete.

Užsienio žurnalistų teigimu, asmeninis vagonas, kuriuo keliauja Ala yra komfortiškas. Jame: dvigulė lova, sūkurinė vonia, atskiras tualetas. Būtent šiuo vagonu primadona rudenį keliaus į Minską, kur surengs dar vieną solinį koncertą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.