Švedijos prokurorai siekia pratęsti areštą JAV reperiui

Švedijos prokuratūra siekia, kad JAV reperiui ASAP Rocky (ASAP Rokiui) būtų dar savaitei pratęstas ikiteisminis areštas, kad policija spėtų užbaigti tyrimą dėl birželio 30 dieną Stokholmo centre kilusių gatvės muštynių.

 ASAP Rocky.<br> Scanpix nuotr.
 ASAP Rocky.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2019, 12:05 PM

Prokuroras Danielis Sunesonas paprašė Stokholmo apygardos teismo pratęsti areštą atlikėjui, kurio tikrasis vardas yra Rakimas Mayersas, iki liepos 25 dienos. Teisėjai turėtų priimti atitinkamą sprendimą vėliau penktadienį.

D. Sunesonas pareiškė, kad policija „intensyviai bendradarbiauja“ su ikiteisminį tyrimą atliekančiais pareigūnais, bet atsisakė pateikti išsamesnės informacijos, kol vykdomas tyrimas.

Liepos 5 dieną šalies teisėsauga nurodė dviems savaitėms sulaikyti R. Mayersą, atvykusį į Švediją pasirodyti per vieną muzikos festivalį, taip pat jo asmens sargybinius.

Socialiniuose tinkluose paskelbtuose vaizdo įrašuose matyti, kaip ASAP Rocky brutaliai parbloškia ant žemės žmogų. Atlikėjo advokatas pareiškė, kad jo klientas gynėsi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.