Aktoriaus Bradley Cooperio žmoną išgyvendino jo motina

Net Holivude neišvengiama virtuvės kivirčų tarp marčių ir anytų: Bradley Cooperio (44 m.) motina išgyvendino Iriną Shayk (33 m.), Arnoldo Schwarzeneggerio (71 m.) žmona pasamdė seklius, kad sektų sūnaus draugę. Taip elgiasi ne vien tik jos.

B.Cooperiui ir I.Shayk sukurti tvirtos šeimos nepavyko – anyta nenorėjo paleisti sūnaus.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
B.Cooperiui ir I.Shayk sukurti tvirtos šeimos nepavyko – anyta nenorėjo paleisti sūnaus.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
W. ir J.Pittus šokiravo, kad sūnus Bradas į žmonas pasirinkoA.Jolie.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
W. ir J.Pittus šokiravo, kad sūnus Bradas į žmonas pasirinkoA.Jolie.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Leo vedžioja mamą po restoranus ir netgi rengia jai akluspasimatymus.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Leo vedžioja mamą po restoranus ir netgi rengia jai akluspasimatymus.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
M.Cyrus ir P.Schwarzeneggeris išsiskyrė dėl tėvo „GeležinioArnio“ kliūčių.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
M.Cyrus ir P.Schwarzeneggeris išsiskyrė dėl tėvo „GeležinioArnio“ kliūčių.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 21, 2019, 9:29 AM

Rusų supermodelio iš Čeliabinsko I.Shayk (tikroji pavardė – Šaichlislamova) ir Holivudo aktoriaus B.Cooperio išsiskyrimą žiniasklaida aptarinėja jau trečią mėnesį. Pagaliau paaiškėjo nesutarimų priežastis: Iriną iš šeimos lizdo išgyvendino anyta.

Net erdvioje prašmatnaus Los Andželo namo virtuvėje dvi šeimininkės nesutilpo. Klasikinis siužetas – turtuoliai irgi verkia.

Vyrui teko rinktis

Ketverius metus, kol I.Shayk ir B.Cooperis buvo kartu, rusų gražuolė buvo lepinama: susikibę už rankų jie vaikščiojo į viešus renginius, vyras ją švelniai bučiavo, scenoje prisiekinėjo meilę.

Bet kita mylima B.Cooperio moteris – jo motina Gloria Cooper visur kaip šešėlis sekiojo paskui sūnų. Net ant „Oskaro“ ceremonijos raudonojo kilimo šių metų vasarį jie pasirodė trise, taip pozavo ir fotografams.

Dėl ūgio skirtumo (modelis apie 180 cm, anyta – apie 150 cm) tai atrodė gana komiškai. Tiesa, Irinai nesinorėjo juoktis: griežta mama ėmėsi auklėti ne tik savo suaugusį sūnų, bet ir anūkę Leą, kurios pora susilaukė 2017 metais.

„Dėl to Gloria netgi persikėlė pas juos į Los Andželą, – pasakojo žiniasklaidai I.Shayk draugai. – Šito Irina negalėjo pakęsti. Anksčiau ji stengėsi patikti potencialiai anytai, o dabar tiesiai paprašė jos išvykti: senelė neturi gyventi su jauna šeima po vienu stogu.“

Tik oficialia šeima I.Shayk ir B.Cooperis taip ir netapo – neatmestina, kad vestuvės neįvyko būtent dėl anytos. Gloria, kuri po vyro mirties atsidėjo sūnui, „suėdė“ jau ne vieną galimą marčią.

Šnekama, neva ji išbrokavo dvi Bradley partneres kine, su kuriomis jis mezgė romaną, – Renee Zelweger ir Zoe Soldaną. Visos jos, tarp jų ir I.Shayk, neva bandė supančioti aktorių, kuris kartą jau buvo vedęs kolegę Jennifer Esposito.

Ši santuoka truko tik pusę metų, ir nuo tada motina reikalavo, kad sūnus būtų išrankesnis, o bendri vaikai – dar ne pretekstas eiti prie altoriaus.

Šnekama, kad galiausiai modelis iškėlė B.Cooperiui ultimatumą: arba aš, arba motina. Kadangi I.Shayk su dukterimi persikėlė į Niujorką, pasirinkimas buvo ne jos naudai.

Brado mama prakeikė Angeliną

Modelis I.Shayk – ne vienintelė, nukentėjusi nuo atkaklios anytos. Sunku patikėti, bet gražiausios Holivudo poros Brado Pitto (55 m.) ir Angelinos Jolie (44 m.) santuoką gerokai išklibino aktoriaus tėvai.

Williamas ir Jane Pittai – paprasti žmonės, provincialūs ir labai religingi – nuo pat pradžių nepritarė šiems santykiams. Bohemiška Angelina, visa išsitatuiravusi ir pabrėžtinai seksuali, kėlė dievobaimingų Pittų priešiškumą.

„Jane greitai suprato, kad Angelina sunkaus charakterio, – skundėsi šeimos pažįstami. – Angie niekada neaplankė Brado artimųjų Misūryje, o per retus susitikimus jos su Jane nuolat kivirčydavosi.“

Atsiradus vaikų (jų pora turi šešis: tris savus ir tris įvaikintus) santykiai su anyta visiškai pašlijo. Jane šokiravo Angelinos auklėjimo metodai – ji tenkino visas vaikų užgaidas, lepino brangiais pirkiniais ir leisdavo praleidinėti pamokas.

Brado tėvai ne kartą buvo jam užsiminę apie skyrybas ir kai galiausiai 2016 m. sutuoktiniai pasuko savais keliais, W. ir J.Pittai tik apsidžiaugė.

Tiesa, Holivudo gražuoliui tai atsirūgo: žmona apkaltino jį alkoholizmu, o svarbiausia – trukdė susitikinėti su vaikais. Už tai anyta prakeikė marčią.

„Niekada neatleisiu Angelinai, kad ji sugriovė šeimą ir sukėlė mano sūnui nervų sutrikimą“, – iki šiol negali nusiraminti B.Pitto motina.

Aktorius – klusnus sūnelis

Pavydą keliantis viengungis, keitęs modelius kaip pirštines, Leonardo DiCaprio (44 m.) neatsilaikė tik prieš vieną moterį – savo motiną Irmelin Indenbirken.

Su savo vyru komiksų platintoju George’u DiCaprio ji išsiskyrė, kai sūnus buvo dar mažas.

Vaiką ji augino viena, ir Leo liko dėkingas: vedžioja mamą po restoranus ir netgi rengia jai aklus pasimatymus tikėdamasis kada nors išleisti už vyro.

O štai Irmelin su sūnaus draugėmis nesiterlioja – 2011 metais ji atitraukė Leo nuo serialo „Liežuvautoja“ žvaigždės ir „Geidžiamiausios moters 2011“ Blake Lively (31 m.). Jų santykiai truko penkis mėnesius ir baigėsi kitą dieną po pažinties su mama.

Mergina iš visų jėgų bandė padaryti įspūdį potencialiai anytai, tad nervinosi, daug juokėsi ir be perstojo pasakojo aukštuomenės paskalas.

„Ta Blake – vienas nesusipratimas!“ – savo nuosprendį paskelbė Irmelin, ir Leo tuoj pat atšlijo nuo draugės.

Beje, B.Lively tai tapo likimo dovana. Kaip ir kiti modeliai, buvusios Leo draugės, ji greitai ir sėkmingai susitvarkė asmeninį gyvenimą: praėjus savaitei po išsiskyrimo su L.DiCaprio persikėlė gyventi pas aktorių Ryaną Reynoldsą ir netrukus tapo jo žmona.

Pagrasino atimti palikimą

Geležinis Arnis – A.Schwarzeneggeris ir jo buvusi žmona Maria Shriver jau po skyrybų susivienijo kovai prieš sūnaus Patricko sužadėtinę.

2014 m. vaikinas pradėjo susitikinėti su skandalingąja dainininke ir aktore Miley Cyrus. Šou be drabužių ir nuotraukos su suaugusiųjų žaisliukais – ko gero, švelniausios šios žvaigždės išdaigos, bet Terminatoriaus sūnaus tai nesutrikdė – jis atsivedė merginą į namus ir pasakė: „Vedu.“

Maria, kuri, be kita ko, yra JAV prezidento Johno Kennedy dukterėčia, tai palaikė asmeniniu įžeidimu. O A.Schwarzeneggeris pagrasino iš sūnaus atimsiąs palikimą, jei jis ves „tą pamišėlę“.

„Tačiau kovoje už sūnų visos priemonės geros, ir Maria pasamdė subtilių užduočių specialistą, kad jis ištrauktų į dienos šviesą viską, kas gali sutrukdyti ne tik vestuvėms, bet ir apskritai Partricko ir Miley santykiams, – žiniasklaidai pasakojo šeimos draugai. – Atrodytų, nuoga Miley ir taip nieko neslepia, bet lašas po lašo ir akmenį pratašo.“

Šis išskirtinis pavedimas galiausiai davė vaisių: po metų Patrickas, neapsikentęs daugybės M.Cyrus meilužių, ją metė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.