Vladimiras Putinas nesutarimus su buvusia žmona glaistė Kuršių nerijoje

Neseniai 67-ąjį gimtadienį atšventęs Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas išlieka viena paslaptingiausių politikos pasaulio figūrų. Vyro romantiniai santykiai yra beveik neafišuojami, o apie V.Putino asmeninį gyvenimą parašyta ne viena knyga.

 Liudmila ir Vladimiras.<br> Scanpix nuotr.
 Liudmila ir Vladimiras.<br> Scanpix nuotr.
 L.Putina.<br> Scanpix nuotr.
 L.Putina.<br> Scanpix nuotr.
 V.Putinas.<br> Scanpix nuotr.
 V.Putinas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-10-13 19:33, atnaujinta 2019-10-17 10:08

Su buvusia žmona Liudmila Putina prezidentas susipažino neįprastomis aplinkybėmis. Kai moteriai buvo 22-eji, ji su drauge atvyko į Sankt Peterburgą. Pažįstami pakvietė merginas į spektaklį, prie jų prisijungė ir 28-erių Vladimiras.

Kaip rašo „Starhit“, paslaptinga blondinė vyrui iš karto krito į akį, tad į spektaklį kompanija nuėjo ir antrą, ir trečią bičiulių apsilankymo mieste dieną. O kai Liudmila išvyko, V.Putinas ant poperiaus lapo užrašė jai savo telefono numerį.

Savo jausmus vienas kitam Vladimiras ir Liudmila tikrino trejus metus.

„Susituokėme praėjus trejiems su puse metų nuo pirmojo susitikimo“, – teigė Liudmila.

Tačiau poros santykiai nebuvo tokie sėkmingi, kaip galėjo pasirodyti. Jie nesutarė dėl daugybės smulkmenų, taip pat ir dukters vardo.

„Aš visuomet norėjau, kad mūsų dukters vardas būtų Nataša. O Vladimiras nukirto: „Ne, ji bus Maša.“ Supratau, kad kito pasirinkimo nėra“, – apie dukterį Mariją kalbėjo ji.

Iš moters atminties nedingo ir bendros atostogos Kuršių nerijoje.

„Anksčiau mes ilsėdavomės kartu. Du kartus lankėmės Kuršių nerijoje. Žinote, aš nebeketinau kurti planų. Jie žlugdavo. Tai visuomet mane labai skaudindavo. Todėl supratau, kad paprasčiausias būdas norint išvengti nusivylimo yra neplanuoti apskritai“, – iširusią santuoką prisiminė L.Putina.

Liudmilos netenkino ir Vladimiro nepunktualumas.

„Aš niekuomet nevėluodavau į pasimatymus. O jis – nuolatos. Pamenu, stovėjau metro. Iš pradžių jis vėlavo 15, po to – 30 minučių... Bet kai praėjo valanda, ėmiau verkti iš nepasitenkinimo. Po pusantrų santuokos metų nebejaučiau jokio pasipiktinimo“, – tęsė moteris.

Pora susituokė 1983-iaisiais, jų santuoka truko 31-erius metus. Tuomet Liudmila ir Vladimiras visuomenei teigė, kad sprendimas skirtis buvo abipusis.

Viskas baigėsi taip, kaip ir prasidėjo. Apie skyrybas Rusijos prezidentas pareiškė po baleto „Esmeralda“.

Yra žinoma, kad buvusių sutuoktinių santykiai išliko geri. 2016-aisiais kalbėdamas su žurnalistais V.Putinas prisipažino, kad periodiškai matosi su buvusia žmona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.