Sušlubavo vėžiu sergančio 71-erių Aleksandro Bieliajevo sveikata

TV žvaigždė, orų prognozių vedėjas Aleksandras Bieliajevas jau ne vienerius metus kovoja su klastinga liga – vėžiu.

 Aleksandro Bieliajevo<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
 Aleksandro Bieliajevo<br>Sputnik/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2020, 7:10 AM

Vyras stropiai laikosi gydytojų rekomendacijų, tačiau gydymas vyksta lėtai. Per pastarąsias kelias dienas vyras staiga pajuto silpnumą ir negalavimus, praneša starhit.ru.

Sausio pabaigoje orų prognozių vedėjas nudžiugino gerbėjus sakydamas, jog po truputį jam pavyksta įveikti ilgalaikę kovą su plaučių vėžiu.

A. Bieliajevui pavyko išsigydyti nervų sistemos sutrikimus, nustojo vartoti stiprius onkologinius vaistus ir tarsi sustabdė ligos eigą. Tuomet atrodė, jog tuoj įvyks stebuklas ir liga atsitrauks. Tačiau likimas 71-erių vyrui vėl meta išbandymą.

Visuomet televizijos žvaigždė pasižymėjo optimizmu, tačiau pastaruoju metu jo balsas kalbant telefonu tylus ir silpnas. Naujienų portale starhit.ru rašoma, jog jis atsisakė komentuoti savo savijautą.

Pastaruoju metu vyras stengiasi praleisti kuo daugiau laiko už Maskvos ribų, kadangi, pasak jo, gamta padeda greičiau sveikti.

„Už miesto yra kitoks oras. Artimieji jaudinasi dėl manęs, eina į bažnyčią. Džiaugiuosi, kad jie paklausė mano įtikinėjimų ir nusprendė pasitikrinti sveikatą. Sūnui Iljai neaptikti jokie vėžio požymiai. Dabar laukiu savo brolio tyrimų rezultatų!“, – prisipažino A.Bieliajevas.

Nepaisant savo savijautos, žurnalistas išlieka atsidavęs savo darbui ir su malonumu pranešinėja orų prognozes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.