Karališkoji šeima šokiruota: Meghan Markle ir princas Harry bėga iš Kanados

Princas Harry ir jo žmona Meghan Markle nuo koronaviruso nusprendė apsisaugoti savaip. Drauge su sūnumi Archie jie paliko Kanadą ir išvyko į Jungtines Valstijas, Kaliforniją, – rašoma „The Mirror“.

 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Zuma Press/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Zuma Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2020, 7:52 AM

Kaip praneša šaltiniai, planus apie išvykimą karališkoji pora kurpė jau seniau. Kanada netinkama vieta gyventi jiems pasirodė ne tik dėl koronaviruso grėsmės.

„Šis žingsnis buvo planuotas seniau. Jie suprato, kad planas gyventi Kanadoje gali nepasiteisinti dėl įvairių priežasčių.

Los Andžele jie sulaukia didžiulės paramos. Ten gyvena Holivudo agentai, viešųjų ryšių atstovai, verslo vadybininkai. Meghan ten turi daugybę draugų ir, žinoma, savo mamą Dorią“, – teigė šaltinis.

Yra žinoma, jog Jungtines Valstijas Meghan ir Harry pasiekė privačiu lėktuvu dar prieš tai, kai Jungtinių Valstijų prezidentas Donaldas Trumpas ir Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau uždarė sienas tarp valstybių.

Toks poros sprendimas daugeliui britų karališkosios šeimos narių sukėlė šoką. Dar visai neseniai princo tėvui princui Charlesui buvo nustatytas koronavirusas.

Kai M.Markle ir princas Harry šių metų sausį pareiškė norą atsisakyti aukšto rango karališkosios šeimos narių statuso, jie teigė, kad savo nepriklausomą gyvenimą ruošiasi kurti tarp Šiaurės Amerikos ir Jungtinės Karalystės.

Visai neseniai paaiškėjo, kad netrukus pasirodys Meghan įgarsintas „Disney“ filmas „Dramblys“. Filmo premjera planuojama jau balandžio 3-iąją.

Tai – pirmasis moters darbas kine po to, kai ji nuošalyje paliko sėkmingą aktorės karjerą ir tapo Harry žmona.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.