89-erių „Formulės 1“ vadovas B. Ecclestone'as laukia šeimos pagausėjimo

Buvęs ilgametis „Formulės 1“ vadovas Bernie Ecclestone'as (89 m.) ir jo žmona Fabiana Flosi (44 m.) ruošiasi kūdikio gimimui – jis pasaulį turi išvysti liepos mėnesį. Tai bus jau ketvirtas britų verslininko vaikas.

B.Ecclestone’as ir F.Flosi pasidalijo žinia – liepą planuoja susilaukti sūnaus.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
B.Ecclestone’as ir F.Flosi pasidalijo žinia – liepą planuoja susilaukti sūnaus.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Brazilijoje Ecclestone’ų šeima turi didžiulį ūkį su kavamedžių plantacija.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Brazilijoje Ecclestone’ų šeima turi didžiulį ūkį su kavamedžių plantacija.<br>Nuotr. iš „Instagram“
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-04-07 10:51, atnaujinta 2020-04-07 11:23

Milijardierius, buvęs automobilių sporto lenktynių „Formulė 1“ bosas Bernardas (arba Bernie) Charlesas Ecclestone’as, jau būdamas solidaus amžiaus, taps ketvirto vaiko tėvu.

Ir tai ne pavėlavęs balandžio 1-osios pokštas: kūdikį pagimdys verslininko žmona, brazilė rinkodaros specialistė F.Flosi.

Pora laukiasi berniuko. Tai bus pirmas Bernie sūnus – iš ankstesnių santuokų jis turi tris dukteris, penkis anūkus ir vieną proanūkį.

Rekordo dar neviršijo

Ecclestone’ai įsikūrę Šveicarijoje, o dalį laiko praleidžia Brazilijoje, kur turi didelį ūkį ir kavamedžių plantaciją.

Džiugia žinia apie šeimos padidėjimą Bernie pasidalijo su Šveicarijos laikraščiu „Blick“: „Taip, sūnus pasaulį išvys šią vasarą. Tikiuosi, kad jis greitai išmoks žaisti nardais.

Tiesą sakant, nesuprantu, kodėl ši naujiena sukėlė tiek triukšmo! Aš labai laimingas – ir pats, ir dėl žmonos. Ji šito laukė keletą metų. Džiaugiuosi, kad jai liks sūnus, kai aš išeisiu anapilin.

Apskritai viskas labai smagu, nematau jokios dramos. Taip, aš jau turiu anūkų, bet nekantriai laukiu gimstant dar vieno savo vaiko.“

Duodamas interviu britų laikraščiui „Daily Mail“ Bernie juokaudamas pridūrė: „Kas čia neįprasta? Jau kuris laikas neturiu nuolatinio darbo, taigi turėjome daug laiko pasipraktikuoti.“

Ketvirtasis B.Ecclestone’o vaikas gims likus keliems mėnesiams iki milijardieriaus 90-mečio: jubiliejų vyras švęs spalį.

Beje, vyriausiu tėvu pasaulyje laikomas indų ūkininkas Ramjeetas Raghavas – jo kūdikis gimė, kai vyrui buvo 96 metai.

Nelinki tapti lenktynininku

B.Ecclestone’o žmona F.Flosi, kaip ir jis, telefonu kalbėdamasi su „Blick“ korespondentu, pasakė: „Kaip ir visi tėvai, trokštame vienintelio dalyko – kad vaikas gimtų sveikas.

Tikiuosi, kad jis niekada nesusidomės niekuo, kas susiję su „Formule 1“!“

Apie F.Flosi gyvenimą iki pažinties su B.Ecclestone’u žinoma nedaug. Jie buvo pažįstami iš darbo Tarptautinėje automobilių sporto federacijoje.

2009-aisiais bendri būsimos poros draugai pakvietė Fabianą į kruizą, kuriame dalyvavo ir Bernie. Tais pačiais metais po 24 santuokos metų jis išsiskyrė su antrąja žmona – kroatų modeliu Slavica Radič (61 m).

Po trejų metų – 2012-ųjų rugpjūtį – Šveicarijoje įvyko B.Ecclestone’o ir F.Flosi vestuvės.

Tuomet Fabianai buvo 36 metai.

Ji yra „Grande Premio do Brasil“ – Brazilijos „Formulės 1“ lenktynių – organizacinio komiteto viceprezidentė, atsakinga už rinkodarą.

Užaugino tris dukteris

Per savo gyvenimą B.Ecclestone’as buvo įsivėlęs į ne vieną skandalą, susijusį tiek su moterimis, tiek su mokesčių slėpimu.

Jis buvo vedęs triskart. Su pirmąja žmona Ivy Bamford jie susilaukė dukters Deborah, kuriai jau 65 metai. Juodu išsiskyrė, kai Bernie antroji žmona jau laukėsi: B.Ecclestone’as vedė S.Radič 1984-aisiais. Ji, 28 metais jaunesnė už vyrą, buvo mados namų „Giorgio Armani“ modelis.

Pora susilaukė dviejų dukterų: Tamaros (35 m.), įvairių TV projektų dalyvės bei manekenės, ir Petros (31 m.), drabužių dizainerės bei modelio.

Beje, Tamara pirmoji viešai prabilo apie džiugius pokyčius tėvo gyvenime. „Mes džiaugiamės naujiena ir esame laimingos už juos“, – sakė ji apie savo ir sesers Petros reakciją.

Reikalavo išpirkos už uošvę

40 metų „Formulės 1“ pasaulį valdžiusio B.Ecclestone’as turtas dabar vertinamas 4,1 mlrd. JAV dolerių (3,8 mlrd. eurų). „Forbes“ duomenimis, turtingiausių pasaulio žmonių sąraše jis užima 354-ąją vietą, patenka į turtingiausių Didžiosios Britanijos piliečių dešimtuką.

Keli iš B.Ecclestone’o lengvai praturtėti sumanę tipai 2016-aisiais pagrobė jo uošvę, F.Flosi motiną, tuomet 67 metų Aparecidą Schunk ir pareikalavo 30 mln. eurų išpirkos. Tačiau grobikai neapdairiai paliko daugybę įkalčių ir policijai pavyko po devynių dienų surasti surištą moterį, uždarytą išnuomotame bute viename San Paulo (Brazilija) rajonų.

B.Ecclestone’as pareiškė grobikams nesumokėjęs nė cento.

Kaip vėliau paaiškėjo, pagrobimą sumanė ir suplanavo sraigtasparnio pilotas Jorge Eurico da Silva Faria. Tuo sraigtasparniu skraidydavo Ecclestone’ų šeima ir kiti žmonės, susiję su „Formulės 1“ lenktynėmis Brazilijoje.

Ūkyje jaučiasi saugūs

Dabar Bernie ir Fabiana dėl koronaviruso pandemijos gyvena saviizoliacijos režimu savo ūkyje netoli San Paulo. Pasak milijardieriaus, labiausiai jis trokšta, kad žmonai „viskas būtų gerai, net jeigu izoliacija užtruktų“.

Ūkis yra nuošalioje vietoje Amparo savivaldybėje, apie 180 km nuo San Paulo. Ecclestone’ai iš oro uosto iki jo sraigtasparniu nusigauna per 25 minutes.

Ūkyje laikoma apie 600 karvių ir jaučių, 18 arklių, šeši poniai, aštuoni šunys, daugybė vištų ir gulbių, dekoratyviniuose tvenkiniuose plaukioja brangūs japoniški kodi – įvairių raštų prijaukinti paprastųjų karpių giminaičiai.

Per 30 ūkį prižiūrinčių žmonių gyvena kaimelyje, viename iš 22 namų, pastatytų futbolo aikštės dydžio plote.

Prekiauja savo kava

2012 metais už 9 mln. eurų pirktame ūkyje, kurio plotas didesnis negu Monako Kunigaikštystės, driekiasi kavamedžių plantacija.

Ji buvo apleista, kol Ecclestone’ai ją įsigijo ir pasamdė specialistus kavamedžių plotams atkurti.

„Lankydavausi Brazilijoje ištisus 45 metus ir su daug kuo susidraugavau. Tikrai čia jaučiausi laimingas“, – sakė B.Ecclestone’as amerikiečių tinklaraščiui „Sprudge“, daugiausia dėmesio skiriančiam naujienoms ir paskaloms apie kavą.

Viena didžiausių Ecclestone’ų aistrų – gaminti savo prekės ženklo „Celebrity Coffee“ kavą. Kol kas ja prekiaujama tik Brazilijoje internetu, bet pamažu „Celebrity Coffee“ artėja prie „Formulės 1“ trasų – pardavinėjama lenktynių „Grande Premio do Brasil“ užkulisiuose.

Fabiana ir Bernie viliasi, kad pavyks „Celebrity Coffee“ išpopuliarinti visame pasaulyje ir jos bus galima paragauti madingose kavinėse, prabangiuose viešbučiuose, restoranuose, įsigyti delikatesų parduotuvėse. (LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.