Atskleista Meghan Markle ir Harry gudrybė: tai labai nepatiko princui Williamui

Žiniasklaidoje jau kurį laiką kalbama, kad po Meghan Markle pasirodymo princo Harry gyvenime, pašlijo jo santykiai ne tik su karališkąja šeima, bet ir su artimiausiu broliu Williamu.

 Iš kairės: princas Charlesas, Williamas, Catherine Middleton, Meghan Markle ir Harry.<br>Scanpix nuotr.
 Iš kairės: princas Charlesas, Williamas, Catherine Middleton, Meghan Markle ir Harry.<br>Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir Harry.<br>Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir Harry.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 28, 2020, 7:33 AM

Broliški santykiai plačiai aprašyti istoriko Roberto Lacy naujoje knygoje, pavadintoje „Brolių mūšis: vidinė šeimos istorija sąmyšyje“.

Teigiama, kad Meghan ir Harry kelias valandas slėpė sūnaus Archie gimimą nuo spaudos, o tą laiką išnaudojo ramiam grįžimui į Vindzoro pilį.

„2019-aisiais , gegužės 6 dieną, Meghan pagimdė sveiką kūdikį. Archie gimė ryte, 5 val ir 26 min. Tačiau kol dar niekas to nežinojo, jie visi, kartu su Meghan mama Doria grįžo į pilį. 

Jie sugebėjo pergudrauti visą pasaulį – Bekingemo rūmai pranešė, kad tą dieną, po pietų, M.Markle išvyko gimdyti, nors kūdikis buvo gimęs prieš aštuonias valandas“, – teigė R.Lacy.

Istorikas, nagrinėjantis karališkosios šeimos gyvenimą, teigia, kad ši apgaulinga schema labai nepatiko princui Williamui, kuris nesuprato, kodėl taip brolis su žmona pasielgė.

Neva dėl šios priežasties Williamas su žmona Catherine Middleton Archie aplankė tik aštuntą jo gyvenimo dieną, kai tuo tarpu visi kiti karališkosios šeimos nariai su berniuku susipažino tą pačią gimimo dieną.

„Karalienė Elizabeth II, princas Philipas, princas Charlesas ir Camilla po kelių valandų atėjo pabūti su kūdikiu. Keista, kad Williamas ir Catherine į šį Harry svarbų susitikimą atėjo daug vėliau. Be to, į jį neatsivedė savo vaikų“, – kalbėjo istorikas.

Tačiau dabar teigiama, kad princų santykiai pagerėjo, mat juos dar labiau suartino per visą pasaulį plintanti pandemija.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.