Prakalbo ant jos rankų mirusio rusų aktoriaus A. Džigarchaniano žmona: „Jis jautė, kad išeina“

Rusijos aktorius, nusifilmavęs daugiau kaip 200 filmų, Armenas Džigarchanianas (1935-2020 m.) mirė ant buvusios žmonos Tatjanos Vlasovos (77 m.) rankų. Įsimylėjėliai pamiršo po skandalingo išsiskyrimo buvusias nuoskaudas ir prieš pat aktoriaus mirtį vėl buvo kartu, rašo starhit.ru.

Armenas Džigarchanianas.<br> Scanpix/IT nuotr.
Armenas Džigarchanianas.<br> Scanpix/IT nuotr.
Armenas Džigarchanianas.<br> Scanpix/IT nuotr.
Armenas Džigarchanianas.<br> Scanpix/IT nuotr.
Armenas Džigarchanianas.<br> Scanpix/IT nuotr.
Armenas Džigarchanianas.<br> Scanpix/IT nuotr.
Armeno Džigarchaniano laidotuvių akimirka.<br> Scanpix/IT nuotr.
Armeno Džigarchaniano laidotuvių akimirka.<br> Scanpix/IT nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2020-12-15 11:52

Armeno Džigarchaniano ir Tatjanos Vlasovos meilės istorija truko daugiau nei 50 metų. Sutuoktinė palaikė aktorių sunkiais laikais, tačiau 2015-aisiais pora netikėtai išsiskyrė. To priežastis – aktoriaus romanas su jauna pianiste Vitalina Cymbaliuk-Romanovskaja.

Po kiek laiko, A. Džigarchanianas suprato, kad padarė didelę klaidą. Jis išsiskyrė su Vitalina ir grįžo pas Vlasovą.

„Mes nekalbėjome apie tą moterį. Ši tema buvo uždrausta. Bet aš tai priimu kaip purviną dėmę Džigarchaniano biografijoje. Jis pats bandė atsikratyti šios dėmės“, – dalijosi T.Vlasova.

Moters teigimu, paskutiniaisiais gyvenimo mėnesiais Armenas buvo laimingas. Jis netgi siūlė buvusiai žmonai dar kartą susituokti. Jie nuvyko į metrikacijos skyrių, bet negalėjo susituokti.

„Reikalas tas, kad jis neturėjo paso. Mes bandėme išspręsti šią problemą. Iš pradžių jis norėjo susituokti rugsėjį, paskui per savo jubiliejų – spalį, bet mums taip ir nepavyko to padaryti.

Kai aš supratau, kad nieko neišeis, pasistengiau su tuo susitaikyti. Galų gale mes tiek metų buvome susituokę, juk gyvenome civilinėje santuokoje“, – interviu pabrėžė T.Vlasova.

Moteris neslepia, kad vis dar nesusitaikė su Armeno mirtimi.

„Aš grįžtu namo, o ten jo nėra. Aš žiūriu į kėdę, kurioje jis visą laiką sėdėjo, ieškau jo akimis. Viduje jaučiu didelę tuštumą. Galiu pasakyti, kad prieš mirtį jis nesikankino.

Jis jautė, kad išeina ir susitaikė su tuo. O ši moteris sako, kad A. Džigarchanianas buvo laikomas užrakintas, kankinamas. Kaip galima taip kalbėti?“ – dalijosi aktoriaus žmona.

Nepaisant to, kad paskutiniai Džigarchaniano gyvenimo metai buvo sunkūs, jis ir toliau dirbo. Gerbėjai yra tikri, kad šio aktoriaus atminimas gyvuos labai ilgai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.