Šaltinis įvardijo, kokie iš tiesų yra Kanye Westo ir Kim Kardashian santykiai

Jau kurį laiką socialinių tinklų žvaigždė Kim Kardashian (40 m.) ir reperis Kanye Westas (43 m.) gyvena atskirai.

 Kim Kardashian ir Kanye Westas.<br> Scanpix/RS nuotr.
 Kim Kardashian ir Kanye Westas.<br> Scanpix/RS nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-01-06 09:36

Užsienio žiniasklaidoje rašoma, jog žinomas reperis nė neketina grįžti pas žmoną ir keturis vaikus į Los Andželą. Vyras planuoja savo gyvenimą tęsti rančoje, Vajomingo valstijoje.

Mirror.co.uk rašoma, jog rodosi, kad pora sutinka, jog jųdviejų santuoka praktiškai baigėsi. K.Westas ir K.Kardashian bendro gyvenimo kol kas neplanuoja.

Viskas prasidėjo nuo K.Westo skandalų, besiruošiant JAV prezidento rinkimams. Juodu atskirai gyvena jau beveik tris mėnesius. Nuo to laiko K.Kardashian ir K.Westas nesusitikinėjo ir neleido laiko kartu.

„Kanye reikia laiko ir erdvės, kad galėtų dirbti su savimi. Jis daug laiko praleidžia rančoje. Atrodo, kad atlikėjas artimiausiu metu netektina grįžti į Los Andželą, tačiau Kim su tuo sutinka. Kanye supa žmonės, kurie jį palaiko“, – kalbėjo artimas poros šaltinis.

Šaltinio teigimu, gyvenimas rančoje K.Westui į naudą. Jis ten – laimingesnis.

Jau kurį laiką socialinių tinklų žvaigždė Kim Kardashian (40 m.) ir reperis Kanye Westas (43 m.) gyvena atskirai.

„Šiuo metu Kanye daugiausiai dėmesios skiria sau, o Kim viskuo rūpinasi Los Andžele ir stengiasi, kad vaikai galėtų gyventi įprastą gyvenimą. Jie bendrauja kiekvieną dieną, o K.Westas vaizdo skambučiu dažnai kalbasi su vaikais.

Kim ir Kanye jau kurį laiką nesiseka būti pora. Tačiau, neatrodo, kad Kim galėtų pateikti skyrybų dokumentus. Jie gyvena atskirai. Tai tęsiasi jau kelis mėnesius, tačiau Kim ir Kanye nuolat kalbasi ir, atrodo, jog abu kol kas patenktinti tuo, kaip yra“, – dėstė šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.