Princas Harry bičiuliui išdavė Elizabeth II dovaną sūnui ir kodėl atsisakė karališkų pareigų: „Išgelbėjau šeimą“

Praėjus metams po Meghan Markle ir princo Harry karališkųjų pareigų atsisakymo, jiedu pradėjo dažniau rodytis televizijoje. Harry buvo pakviestas į savo bičiulio, jų vestuvių svečio, komiko Jameso Cordeno laidą, kurioje buvo paliesta daug asmeniškumų.

 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 1, 2021, 12:02 PM

„Šiuo metu mano sūnui daugiau nei pusantrų metukų. Jis tikras nenuorama. Sūnus jau sujungia kelis žodžius sakinyje ir dainuoja dainas. Pirmasis jo žodis buvo... krokodilas“, – juokėsi Harry.

Jis išdavė ir savo močiutės, karalienės Elizabeth II dovaną Archie. Pasitarusi su Meghan, savo proanūkiui atsiuntė vaflinę, kuria Meghan kasdien naudojasi ruošdama pusryčius. 

„Dabar Meghan kiekvieną rytą mums gamina vaflius. Kaskart pabudęs Archie ištaria: „Vafliai!“ – geros nuotaikos nestokojo princas.

Harry pasakojo, kad nuolat per nuotolinius skambučius bendrauja su Elizabeth II ir Philipu. Tik vietoj to, kad jie pabaigę pokalbį paspaustų tą reiškiantį mygtuką, dažniausiai jie išjungia kompiuterį. Jis taip pat komentavo Meghan ir savo sprendimą pasitraukti iš karališkųjų pareigų.

„Mes visi žinome, kokia gali būti žiauri Jungtinės Karalystės spauda. Tai labai paveikė mano psichinei sveikatai. Pamaniau, kad tai toksiška. Aš tiesiog išgelbėjau savo šeimą. Aš ir toliau vykdau savo pareigas, tik kitaip“, – kalbėjo jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.