Britų žurnalistas pažėrė kritikos princui Harry: titulų atsisakė dėl garsenybių gyvenimo JAV?

Britų žurnalistas Piersas Morganas sukritikavo princą Harry sakydamas, jog jis atsisakė karališkųjų titulų dėl garsenybių gyvenimo JAV.

Britų žurnalistas pažėrė kritikos princui Harry: titulų atsisakė dėl garsenybių gyvenimo JAV?<br> LR koliažas.
Britų žurnalistas pažėrė kritikos princui Harry: titulų atsisakė dėl garsenybių gyvenimo JAV?<br> LR koliažas.
Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix/PC nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix/PC nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix/PC nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> Scanpix/PC nuotr.
 Piersas Morganas.
 Piersas Morganas.
 Piersas Morganas.
 Piersas Morganas.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Mar 2, 2021, 8:54 AM

55-erių TV laidų vedėjas priešinosi princo Harry ir Meghan Markle sprendimui palikti karališkąją šeimą ir persikelti į Kaliforniją.

Jis teigė, kad Sasekso kunigaikštis atrodė visiškai apgailėtinas ir paklausė, kur dingo tas linksmas, įžulus, jaunas vaikinas, kurį visi mylėjo, nes jis niekada nežiūrėjo į gyvenimą per daug rimtai, rašo mirror.co.uk.

Atrodo, kad princas Harry eina keliu link dar vieno konflikto su močiute karaliene Elizabeth II, nes ji ketina priimti sprendimą dėl jo garbės karinių titulų.

Šį kartą žurnalistas P.Morganas užsipuolė princą Harry sakydamas, kad jo požiūris tapo apgailėtinas

Praėjusių metų sausį princui Harry baigus karinę prievolę, P.Morganas sako, kad jis buvo priverstas atsisakyti Karališkųjų jūrų pėstininko generolo kapitono pareigų, RAF Honingtono garbės oro komendanto Bury St Edmunds mieste ir vyriausiojo mažųjų laivų ir nardymo vado pareigų.

Dabar žurnalistas paragino karalienę ir toliau laikytis požiūrio, kad Harry negali būti "pusiau princu" ir jam uždrausti turėti kai kuriuos turimis titulus.

Princas Harry 10 metų tarnavo ginkluotose pajėgose ir dalyvavo dvejuose misijose Afganistane, per savo karjerą paliko iki kapitono laipsnio.

Žurnalistas tvirtina, jog princas Harry nusipelno liaupsių už puikių sporto renginių organizavimą sužeistiems veteranams, tačiau tai nėra pagrindas dėl kurio princas turėtų gauti leidimą išlaikyti šalies karinius garbės titulus, kurie jam buvo suteikti per jo karališkąjį statusą, kai jis dar buvo karališkosios šeimos narys.

P.Morganas teigė, jog niekas nekvestionuoja jo asmeninio lojalumo kariškiams.

„Abejotinas jo sugebėjimas fiziškai įsipareigoti trims karinėms organizacijoms JK, kurioms jis nori atstovauti“, – dėstė žurnalostas.

P.Morganas mano, kad Sasekso kunigaikštis nori šių titulų, nes jie padarytų jį komerciškai patrauklesniu kariuomenę garbinančioje šalyje.

„Tuo metu, kai jis su žmona pasitraukė iš Jungtinės Karalystės dėl naujo garsenybių gyvenimo Amerikoje, jie atsisakė savo teisės būti siejamiems su karališkąja šeima“, – dėstė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?