Nėščia Meghan Markle ir princas Harry atskleidė vaiko lytį ir pasakė, kada iš tiesų įvyko jų vestuvės

Sekmadienio vakaro su nekantrumu laukė visi Jungtinėse Valstijose gyvenantys Meghan Markle (39 m.) ir princo Harry (36 m.) gerbėjai.

 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> REUTERS/ Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> REUTERS/ Scanpix nuotr.
 Interviu akimirkos.<br> ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
 Interviu akimirkos.<br> ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
 Interviu akimirkos.<br> ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
 Interviu akimirkos.<br> ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
 Princas Harry, Meghan Markle ir jųdviejų pirmagimis Archie.<br> PA/ Scanpix nuotr.
 Princas Harry, Meghan Markle ir jųdviejų pirmagimis Archie.<br> PA/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 8, 2021, 7:30 AM, atnaujinta Mar 8, 2021, 5:44 PM

Per CBS televiziją buvo parodytas istorinis Oprah Winfrey ir vienos garsiausių pasaulio porų interviu.

Televizijos žvaigždė O.Winfrey buvo pasirinkta ne veltui – ji – artima Meghan ir Harry bičiulė, žurnalistė taip pat dalyvavo 2018-ųjų gegužę vykusiose poros karališkose vestuvėse.

Nors Oprah karjeros kelias – išties įspūdingas, moteris prisipažįsta, kad būtent šis, dvi valandas prie TV ekranų žiūrovus prikaustęs interviu – geriausias jos karjeroje.

Tad apie ką buvo kalbama su prieš daugiau nei metus aukšto rango titulų atsisakiusiais ir į Meghan gimtinę – Jungtines Valstijas – išvykusiais aktore ir princu?

Vienerių sūnų Archie auginanti pora atskleidė, jog vasarą pasaulį išvys antrasis jų vaikas, kuris bus... mergytė.

Taip pat Meghan ir Harry pridūrė, jog daugiau atžalų ateityje jie neplanuoja.

Interviu pirmą kartą buvo užsiminta ir apie tai, dėl ko jau daugiau nei metus sklando įvairiausi gandai – karališkosios britų šeimos palikimą.

Kaip teigė M.Markle, nutekėdama į šią šeimą ji buvo naivi ir nežinojo jos subtilybių.

Moters žodžiais, karališkoji šeima ją ir jos aplinkinius tiesiog „užtildė“.

„Kiekvienam iš mano pasaulio buvo aiškiai pasakyta neduoti jokių komentarų. Vėliau viskas ėmė tik blogėti.

Maniau, kad aš būsiu savotiškai apsaugota, bet karališkoji šeima pradėjo meluoti norėdama apsaugoti kitus savo narius, jie nebuvo pasiruošę papasakoti tiesos apie mane“, – sakė M.Markle ir pridūrė, jog ji kalba apie pačią šeimos „instituciją“ – Harry močiutė, karalienė Elizabeth II ją visuomet žavėjo ir žavi iki šiol, o kunigaikštienę Catherine Middleton ji vadina geru žmogumi.

Anot moters, viršūnė buvo pasiekta tuomet, kai dėl brutalaus žiniasklaidos elgesio ją pradėjo lankyti intensyvios mintys apie gyvenimo nutraukimą.

Tada M.Markle pagalbos kreipėsi į „instituciją“, kuri jai atsuko nugarą.

„Tu į rūmus negali tiesiog išsikviesti taksi ir išvykti į ligoninę“, – išgirstus žodžius pacitavo princo žmona, kuri interviu antrino, jog neturėjo jokios prieigos prie savo paso.

Meghan ir princo Harry teigimu, karališkąją šeimą jie paliko todėl, kad iš jos nesulaukė nei palaikymo, nei pagalbos. Iš pradžių, jie norėjo apleisti tik pareigas.

„Mes neišradinėjome dviračio“, – prisipažino Harry.

Jo žodžiais, taip pasielgti nori daugybė šios šeimos narių. Prieš priimant sprendimą, princas tris kartus kalbėjosi su Elizabeth II ir du – su savo tėvu, princu Charlesu, kuris vėliau jam nebekėlė telefono ragelio.

Dar viena šokiruojanti žinia – aktorė žurnalistei išdavė, jog tikrosios jos ir princo Harry sutuoktuvės įvyko... trys dienos prieš karališkąsias vestuves.

Išgirdusi visas šias naujienas O.Winfrey teigė, kad jos ją iš tiesų sukrėtė, o M.Markle atsakė, jog nieko šokiruojančio ji sakyti neplanavo.

„Nesiruošiu gyventi baimėje. Aš nežinau, kaip jie visi galėjo tikėtis, kad po viso šio laiko mes tylėsime“, – tvirtino Meghan.

Šiuo metu šeima yra finansiškai nepriklausoma, jų kompanija pasirašė kontraktus su medijos gigantais „Netflix“ ir „Spotify“.

Per pirmąjį 2020-ųjų ketvirtį jiems buvo visiškai nutraukta karališkosios šeimos finansinė parama, Harry sakė, jog jis turėjo pinigų, kuriuos jam paliko jo mama, princesė Diana.

„Dabar mes tikrai nesiskundžiame ir nieko nesigailime. Mūsų gyvenimas – nuostabus, turime gražų namą, aš turiu nuostabią šeimą. Aš taip didžiuojuosi savo žmona... Be jokių abejonių – ji mane išgelbėjo“, – šypsojosi princas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.