Sunkiai sergančio V. Zaicevo turtai kelia audras: garsų Rusijos dizainerį bando apiplėšti?

Garsaus Rusijos aukštosios mados kūrėjo Viačeslavo Zaicevo sūnus Jegoras pareiškė, kad šalia jo įžymaus tėvo, sergančio Parkinsono liga, sukasi Galina Garafutdinova ir jos vaikai – sūnus Timuras ir dukra Liučiana. V. Zaicevo įpėdinis mano, kad ši šeima tiesiog nori apiplėšti tėvą, rašo starhit.ru. Po šio skandalingo pareiškimo prakalbo ir pati Galina.

 V. Zaicevas.<br> Scanpix/IT nuotr.
 V. Zaicevas.<br> Scanpix/IT nuotr.
 Sunkiai sergančio V. Zaicevo turtai kelia audras: garsų Rusijos dizainerį bando apiplėšti?<br> Scanpix/IT nuotr.
 Sunkiai sergančio V. Zaicevo turtai kelia audras: garsų Rusijos dizainerį bando apiplėšti?<br> Scanpix/IT nuotr.
 V. Zaicevas.<br> Scanpix/IT nuotr.
 V. Zaicevas.<br> Scanpix/IT nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 11, 2021, 6:46 PM

Su Viačeslavu Zaicevu jie draugauja ir bendradarbiauja jau seniai – nuo to laiko, kai mados kūrėjas pradėjo vesti laidą „Mados nuosprendis“.

„Nuo to laiko praėjo 13 metų, mes ir toliau draugaujame ir bendraujame. Surengėme daug bendrų pasirodymų, nufilmavome vaizdo įrašų, kuriuose dalyvavo Slava Zaicevas, parašėme jo Mados namų himną (tai padarė mano sūnus Timuras), organizavome jo mados kolekcijų pasirodymus ir parodas.

Mes visada stengėmės reklamuoti V.Zaicevo prekės ženklą ir vardą, daugelis mano draugų naudojosi jo paslaugomis.

Slava yra mūsų 15 metų vykdytos akcijos našlaičiams ir neįgaliems vaikams „Mano svajonė ir kelias į ją“ talismanas. Savo knygose „Skaityk ir gyvenk“ bei kitose publikavau jo nuotraukas ir, žinoma, rašiau apie jį“, – kalbėjo G. Garafutdinova.

Moteris jau prisiklausė Viačeslavo sūnaus pareiškimų savo šeimos atžvilgiu ir tikisi, kad jis atsiims šiuos žodžius.

„Tai labai keisti pasisakymai, nes akivaizdu, kad mes neturime nieko bendro su Slavos palikimu. Mes tiesiog rūpinamės juo pagal savo galimybes: lankome jį, šiek tiek padedame remontuojant namus, atvežame maisto. Jegoras, kaip suprantu, nemėgsta visų, kurie nuoširdžiai rūpinasi savo tėvu.

Į jo kritiką reaguoju neigiamai, nes tai melas. Ir man, kaip nuoširdžiam žmogui, apmaudu ir nemalonu tai girdėti ir skaityti. Kodėl niekas nekalba apie tai, kaip mes tiesiog tyliai atvykstame ir padedame Slavai?!“, – skundėsi G. Garafutdinova.

Ji tik gūžčioja pečiai išgirdusi klausimą, kodėl Jegoras pyksta ant jos.

„Nuoširdžiai tikiuosi, kad Jegoras nekalbėjo tokių dalykų apie mūsų šeimą, ir tai yra iškreipta informacija, kuri kažkaip pateko į žiniasklaidą. Bet jei tai yra jo žodžiai, tegu argumentuoja juos arba atsiprašo. Priešingu atveju teks kreiptis į teismą dėl šmeižto.

Tikrai žinau, kad Jegoras nebendrauja su savo tėvu, ir tai, žinoma, yra keista. Noriu palinkėti jam tik vieno – parodyti rūpestį ir dėmesį savo tėvui, nes gyvenimas – tai bumerangas!“, – pabrėžė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.