Britų istorikas atskleidė detales, kodėl princai Williamas ir Harry susipyko

Princų Harry ir Williamo nesutarimai užima vieną svarbiausių vietų britų žiniasklaidoje. Neseniai paaiškėjo konflikto detalės.

 Princas Harry ir Williamas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Princas Harry ir Williamas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2021, 9:56 AM

Istoriko Roberto Lacey teigimu, brolių santykiai pašlijo po to, kai Kensingtono rūmų darbuotojai apkaltino Meghan Markle grubiu elgesiu ir patyčiomis. Neva, būnant šalia M.Markle jie net drebėdavo.

R.Lacey apie tai rašo savo knygoje „Battle of brothers: william, harry and the inside story of a family in tumult“.

Autorius teigia, kad Williamas, išgirdęs karališkosios šeimos darbuotojų skundus dėl M.Markle, iškart ėmė ginčytis su Harry.

Anot istoriko, Harry nuožmiai gynė savo žmoną ir sąmoningai išjungė savo telefoną, kad Williamas negalėtų jam prisiskambinti. Tačiau Williamas taip įsiuto, kad asmeniškai atėjo pas Haary pasiaiškinti.

„Williamui buvo baisu dėl to, ką jis išgirdo. Todėl norėjo Harry nuomonės. Broliai labai susiginčijo“, – tvirtino autorius.

Pasak Roberto, po šio ginčo, Williamas nusprendė, kad abi šeimos turi gyventi atskirai. Neva Williamas pareikalavo, kad Harry ir Meghan išsikraustytų.

Istorikas taip pat pažymėjo, kad Catherine Middleton nuo pat pradžių nusileisdavo Meghan – ji bandė su ja  susidraugauti.

Williamas taip pat labai jaudinosi, kad M.Markle brolį palenkė savo pusėn. Harry buvo šsiutęs, kad Williamas tikėjo rūmų darbuotojais, bet ne juo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.