Anastasija Voločkova atskleidė turinti jaunesnį mylimąjį: „Mes gyvename kartu“

Anastasija Voločkova prisipažino vėl įsimylėjusi. Žvaigždė pavargo nuo gandų apie savo vaikiną, todėl nusprendė apie jį papasakoti pati.

 Anastasija Voločkova.<br> Scanpix/SP nuotr.
 Anastasija Voločkova.<br> Scanpix/SP nuotr.
 Anastasija Voločkova.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Anastasija Voločkova.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 13, 2021, 12:38 PM

Tai, kad 45-erių Anastasija Voločkova vėl ne viena, tapo žinoma prieš porą savaičių. Žvaigždė prisipažino, jog yra įsimylėjusi, tačiau atsisakė viešinti jųdviejų fotografijas.

Būtent dėl to internete pradėjo sklisti įvairūs gandai apie jos vaikiną. Norėdama sustabdyti melagingos informacijos srautą, balerina nusprendė papasakoti apie jį, rašo starhit.ru.

Prieš kelis mėnesius susipažinau su nuostabiu vyru, 38 metų Vladimiru. Iš karto įsiplieskė abipusė simpatija, užmezgėme romantiški santykiai.

„Mes gyvename kartu, bet savo santykių neviešiname. Vladimiras nėra vedęs. Jis nepaprastas žmogus. Jaunas, gražus, išvaizdus, aukštas, seksualus, geras. Jis dvasiškai artimas man žmogus“, – pabrėžė A. Voločkova.

Žinoma moteris taip pat pasidalino romantišku vaizdo įrašu, kuriame ji ir Vladimiras apkabina vienas kitą. Ji įsitikinusi, kad nusipelnė asmeninės laimės, todėl prašo gerbėjus nepavydėti.

„Mums labai gera kartu. Džiaukitės už mus, jei galite. Tai geriau nei pavydėti, aptarinėti ir smerkti. Iš esmės tai daro tie, kurie nepatyrė laimės ir meilės. O aš linkiu visiems mylėti ir būti mylimiems“, – pareiškė A. Voločkova.

Asmeninis balerinos gyvenimas visada buvo kupinas įvykių. Karjeros pradžioje ji susitikinėjo tik su įtakingais verslininkais.

Nuo vieno iš jų, Igorio Vdovino, susilaukė dukros. Tačiau dabar žvaigždės išrinktaisiais vis dažniau tampa eiliniai vyrai. Duodama interviu A. Voločkova daug kartų sakė, kad vaikino padėtis jai nėra svarbiausia. Žymiai svarbiau, kad gyvenimo palydovas būtų geru žmogumi.

Tačiau visi paskutiniai jos romanai baigėsi skaudžiais išsiskyrimais. Eilinį kartą nusivylusi, A.Voločkova niekada neprarado vilties sutikti tikrą meilę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.