Beno Afflecko 10-metis sūnus su 200 tūkst. eurų vertės „Lamborghini“ trenkėsi į BMW

Dešimtmetis aktoriaus Beno Afflecko (49 m.) sūnus Samuelis padarė avariją. Vaikas apgadino beveik 200 000 eurų vertės „Lamborghini“. Su juo jis važiuodamas atbulomis atsitrenkė į stovintį BMW.

 Benas Affleckas su sūnumi.<br>Scanpix/INSTARimages nuotr.
 Benas Affleckas su sūnumi.<br>Scanpix/INSTARimages nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2022, 4:03 PM

Avarija įvyko Los Andželo prabangių automobilių prekybos centre, kai tėvas per bandomąjį važiavimą leido jam pavairuoti. Aktorius leido sūnui sėsti prie automobilio vairo, kurio didžiausias greitis yra 328 kilometrų per valandą.

B.Affleckas ir jo mergina Jennifer Lopez tądien apžiūrėjo keletą skirtingų automobilių. Jų akys užkliuvo už geltono „Lamborghini Urus“, kuris yra nuomojamas už 1293 eurus per dieną.

Samuelis, kurio motina yra aktorė Jennifer Garner, dar veikiant varikliui įsėdo į priekinę sėdynę ir įjungė atbulinę pavarą. Automobilis nuriedėjo atgal ir atsitrenkė į balto BMW priekį.

B.Affleckas tuo metu stovėjo prie automobilio, o J.Lopez sėdėjo už Samuelio vairuotojo pusėje. Po incidento aktorius apkabino sūnų ir įsitikino, kad šis sveikas.

B.Afflecko atstovas TMZ sakė, kad „niekas nebuvo rimtai sugadintas ir visoms susijusioms šalims viskas gerai“. Automobilių salono atstovai irgi incidentą užglaistė bei pabrėžė, kad B.Affleckas jų salone visuomet laukiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.