Buvusi „Spice Girls“ dainininkė Melanie C prisipažino – ją išprievartavo masažuotojas: „Nebuvo laiko kelti triukšmą“

Buvusi populiarios grupės „Spice Girls“ dainininkė Melanie C (48 m.) atskleidė, kad prieš pirmąjį grupės pasirodymą ji patyrė seksualinę prievartą. Apie tai ji kalbėjo tinklalaidėje „How To Fail“.

 „Spice Girls“ iš kairės: Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie C, Melanie B.<br> imago images / Xinhua/scanpix nuotr.
 „Spice Girls“ iš kairės: Victoria Beckham, Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie C, Melanie B.<br> imago images / Xinhua/scanpix nuotr.
 Melanie C.<br> ENT/scanpix nuotr.
 Melanie C.<br> ENT/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 1, 2022, 3:15 PM

Dainininkė prisipažino, kad tai nutiko Stambule, kur grupė surengė debiutinį koncertą. Ji sakė, kad nusprendė viešbutyje pasilepinti masažu, o masažuotojas ją išprievartavo.

„Buvome Stambule. Niekada anksčiau nebuvome surengę pilno pasirodymo, todėl kelias savaites intensyviai repetavome. 

Tai, ką išgyvenau, iškart palaidojau, nes turėjau susikoncentruoti į kitus dalykus. Nenorėjau kelti triukšmo, be to, nebuvo laiko tai daryti“, – prisipažino Melanie C.

Dainininkė prisipažino, kad dabar nori apie tai papasakoti savo autobiografinėje knygoje, norėdama atkreipti dėmesį į tokius įvykius.

„Manau, kad man labai svarbu tai pasakyti, iš tikrųjų, įsigilinti į esmę, išgyventi. Tai svarbu ir kitiems žmonėms – tokių baisių dalykų nutinka nuolat. Jaučiausi įžeista, labai pažeidžiama, jaučiausi sugniuždyta“, – sakė ji.

Muzikinę karjerą Melanie pradėjo fenomenalaus populiarumo sulaukusioje merginų muzikos grupėje „Spice Girls“, pardavusioje per 100 mln. įrašų. Kaip solistė Melanie C debiutavo 1998 metais, kai kartu su Kanados roko žvaigžde Bryanu Adamsu išleido pirmąjį singlą „When You‘re Gone“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.