A. Armoškaitę-Grigaliūnienę gyventi moko sūnus Gabrielius

Saulėtą trečiadienio popietę Vilniuje esančios vyninės „La Boheme“ kiemelyje pristatyta TV3 situacijų komedija „Motina ir sūnus“. Pristatymo metu buvo atskleisti iki šiol paslaptyje laikyti pagrindiniai komedijos aktoriai.

A. Grigaliūnienė su sūnumi Gabrieliumi.<br>J. Stacevičius
A. Grigaliūnienė su sūnumi Gabrieliumi.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 2, 2012, 11:58 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:52 PM

Renginio vedėja aktorė Viktorija Streicha visų džiaugsmui atskleidė, kas atliks pagrindinius vaidmenis seriale „Motina ir sūnus“. Motinos vaidmuo atiteko aktorei Aldonai Janušauskaitei, o sūnų vaidins Vaidotas Martinaitis.

Svečiai buvo pakviesti ir į ekskursiją po Lietuvos praeitį: garsi istorikė Jolanta Karpavičienė svečius nukėlė į XVI a. ir papasakojo apie Lietuvos didžiojo kunigaikščio Žygimanto Augusto ir jo motinos Bonos Sforzos tarpusavio ryšį. Būtent rugpjūčio 1-ąją yra Žygimanto Augusto gimtadienis, todėl jis ir jo motina buvo prisiminti ne veltui.

Renginyje dalyvavo ir nemažas būrys pramogų verslo atstovų su savo motinomis bei atžalomis: televizijos laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė su sūnumi Gabrieliumi, prodiuseris Rolandas Skaisgirys su mama Danute. Pristatyme apsilankė ir dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia, Aidas Puklevičius, režisierius Sigitas Račkys, aktorius Giedrius Arbačiauskas.

Portalui lrytas.lt A. Grigaliūnienė sakė, kad jos ir sūnaus ryšys yra labai glaudus. Nors Gabrielius daug laiko praleidžia ir su draugais, jam mama yra geriausia draugė.

„Mes puikiai sutariame. Daug laiko praleidžiame kartu. Tiesą sakant, net nežinau, kas iš mūsų labiau auklėja vienas kitą - ar aš jį, ar jis mane. Turbūt abu vienodai. Manau, kad vaikai ugdo savo tėvus ir verčia tobulėti, moko stiprybės, duoda impulsus siekiams“, - kalbėjo A. Grigaliūnienė.

R. Skaisgirio mama Danutė sakė, kad sūnui nuolat aiškina, kaip gyventi. Pamačiusi jo naują mylimąją jos paklausia vos vieno klausimo: „Ar skaitai knygas?" Jei pasako, kad ne, tada belieka tylėti...

Kiek vėliau renginio svečiai persikėlė į kino teatro „Pasaka“ didžiąją salę pasižiūrėti šios komedijos epizodų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.