Po automobilio ratais pakliuvęs J. Budraitis: „Esu gyvas ir gyventi galėsiu“

Žinomas šalies aktorius Juozas Budraitis jau bando atsigauti po patirto šoko, kai antradienio popietę sostinės Turgaus ir Kalvarijų gatvių sankryžoje jį partrenkė BMW markės automobilis. Eismo įvykio neišvengęs menininkas papuolė po ratais, jam buvo pervažiuota koja, stipriai sutrenkta ranka.

Aktorius J. Budraitis po skaudžios avarijos artimiausią savaitę gydysis namuose.<br>V. Ščiavinskas
Aktorius J. Budraitis po skaudžios avarijos artimiausią savaitę gydysis namuose.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Aug 2, 2012, 10:24 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:59 PM

Tačiau nepaisant viso kūno sužalojimų ir psichologinio sukrėtimo, menininką medikai jau spėjo paleisti iš ligoninės, šiuo metu jis gydosi namuose. Medikai jam uždraudė daug vaikščioti ir liepė daugiau gulėti į viršų iškėlus koją, o po savaitės atvykti į pakartotinę apžiūrą. „Viskas bus gerai. Esu gyvas ir gyventi galėsiu“, – portalui lrytas.lt bandė šmaikštauti jis ir užtikrino, kad jaučiasi gerai.

Aktorius užsiminė, kad gyvenime yra pakankamai atsargus, tačiau nepastebėjo staiga pasirodžiusio automobilio.

Paklaustas, ar avarinę situaciją sukėlusi ir iš įvykio vietos pasprukusi 34 metų moteris praėjus daugiau nei parai po šio incidento bandė su juo susisiekti, aktorius atsiduso: „Tegu šiuos dalykus aiškinasi policija... O man ji nė žodžio nesakė, truputį apmaudu“.

Spalio mėnesį savo 72-ąjį gimtadienį švęsiančiam aktoriui aktoriui tai – pirmas eismo įvykis, tačiau, traumų, kaip jis pats sako, turėjo ir ne vieną. „Buvo ir koja lūžus, ir stuburas, ir dubuo, daug visko buvo. Dažniausiai man kas nors atsitikdavo pakeliui į filmavimo aikštelę arba filmavimo metu“, – prisiminė jis.

Pagal Administracinių teisės pažeidimų kodekso 127 straipsnio 1 dalį pradėta administracinė byla. Straipsnis numato atsakomybę už Kelių eismo taisyklių pažeidimu kitam asmeniui padarytą nežymų sveikatos sutrikdymą. Už tai vairuotojai gresia bauda nuo 500 iki 1 tūkst. litų arba vairuoti teisės atėmimas nuo vienerių iki dvejų metų. Šiuo metu avarijos aplinkybes aiškinasi policija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.