Pirmagimę auginantis M. Stonkus: „Mano žmona verta aukso kalnų“

Liepos pabaigoje pirmagimės sulaukęs Mantas Stonkus šiuo metu švyti kaip niekad. Tėčiu tapęs aktorius pripažįsta – tėvystė tikrai „veža“.

Su žmona Indre liepos pabaigoje Mantas susilaukė pirmagimės Cicilijos.<br>J. Stacevičius
Su žmona Indre liepos pabaigoje Mantas susilaukė pirmagimės Cicilijos.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

2012-08-27 20:33, atnaujinta 2018-03-17 02:59

Entuziazmo ir optimizmo nestokojantis Mantas šiuo metu sukasi kaip vijurkas: filmuojasi Emilio Vėlyvio filme „Flight Redirected“, nepraleidžia LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ repeticijų, turi visokių smulkių darbų, todėl visi dukrelės auginimo laurai atitenka žmonai Indrei. „Aš užsivertęs darbais, todėl Indrė su mažuoju mūsų stebuklu praleidžia daugiausia laiko. Mano žmona verta aukso kalnų. Ji jaučiasi puikiai ir labai gerai susitvarko su mamos vaidmeniu, pati visko išmoko. Jai nereikia jokios pagalbos, mes nesamdome auklių“, – pasakojo jis.

Mantas sako, kad mergaitės auginimas jo nė kiek nevargina, o atvirkščiai – teikia tik džiaugsmą. Vos mėnesio sulaukusi mažylė nėra pats ramiausias vaikas, tačiau naktimi miegoti leidžia ir per daug netriukšmauja. „Visus sunkumus atperka tas geras jausmas, kai matai į tave nukreiptą vaiko žvilgsnį, kai jis mažais pirščiukais pačiumpa tavo pirštą, kai prisiglaudžia“, – su portalo lrytas.lt skaitytojais emocijomis dalijosi jis. Neįprastą – Cicilijos – vardą mergaitei davę tėvai jį parinko ne šiaip sau. „Tokį vardą turėjo Indrės mama, močiutė, net prosenelė. Tai – vardas, keliaujantis iš kartos į kartą“, – apie originalaus pasirinkimo motyvus pasakojo aktorius.

Cicilija – tai romėniškas, iš Lotynų Amerikos kilęs vardas, kurio pirminė reikšmė – „aklas“. Tačiau, pasak Manto, tokį vardą nešiojantys žmonės dažnai yra labai charakteringos asmenybės, kurie gyvenime labiau koncentruojasi ne į materialius, o į dvasinius dalykus, išlaiko šalia savęs gerus draugus ir visiems savo artimiesiems yra kaip pavyzdys. „Tikiuosi, kad būtent tokią dukrą pavyks išauginti ir mums“, – šypsojosi Mantas.

Paklaustas, ar jau spėjo pagalvoti apie dar vieną pabirutį, Mantas šyptelėjo – dar anksti. Tačiau neslėpė pagalvojantis apie didesnę šeimą ir norintis susilaukti daugiau vaikų. „Manau, bus taip, kaip nuspręs Dievas. Ar padovanos mums dar vieną vaikutį, ar ne, tai – jo valioje“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.