V. Diawara: „Svarbu, kad vaikai kuo daugiau po medžius laipiotų, judėtų“

Vilniaus maratone savo jėgas išbandė ne tik profesionalai ir sporto aistruoliai, bet ir vaikai. Tarp jų – ir žinomų Lietuvos pramogų pasaulio atstovų atžalos. Specialiame „Unicef“ maratone dalyvavo TV laidų vedėjos Astos-Stašaitytės-Masalskienės sūnūs, dailininko Rimo Valeikio sūnus Paulius bei dainininko Viktorjo Diawaros sūnus Kipras.

V. Diawara džiaugėsi, jog sūnui Kiprui patiko dalyvauti Vilniaus maratone.<br>D. Umbrasas.
V. Diawara džiaugėsi, jog sūnui Kiprui patiko dalyvauti Vilniaus maratone.<br>D. Umbrasas.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Sep 10, 2012, 11:25 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:56 PM

„Kipras bėgo puikiai, tačiau svarbiausia  dalyvauti. Norėčiau, kad vaikas jau nuo jaunų dienų sportuotų. Jam patiko čia dalyvauti, todėl labai šaunu“, - lrytas.lt teigė V. Diawara, kuris šiemet nesiryžo išmėginti jėgų maratone.

„Šiemet kažkaip nepagalvojau apie dalyvavimą. Dabar susimąsčiau, jog reikėtų bėgti, tačiau jau vėlu. Juk tokiam maratonui reikia ruoštis. Kitąmet reikės dalyvauti“, - kalbėjo atlikėjas.

V. Diawara džiaugėsi tokiu renginiu, kaip Vilniaus maratonas ir tikino, jog tai sveika ne tik sostinėje apsilankiusiems dalyviams, bet ir visai šaliai.

„Sveiko gyvenimo būdo propagavimas yra labai sveikintinas dalykas. Šaunu, kad čia yra ir vaikų varžybos, nes kuo anksčiau juos užkrėsime sportu, tuo bus geriau. Tokia šventė yra gera ir visai Lietuvai, nes tokia atmosfera visuomet naudinga“, - teigė V. Diawara ir patikino, jog vaikystėje daug sportavo.

„Ir dziudo lankiau, ir futbolą, ir krepšinį. Vaikystėje buvau labai aktyvus, todėl man svarbu, jog vaikai kuo daugiau į medžius laipiotų, laiką leistų prie jūros“, - kalbėjo atlikėjas, kuris, nors ir atvedė sūnų Kiprą į Vilniaus maratoną, ateityje jo spausti dėl karjeros neketina.

„Čia jau bus jo pasirinkimas. Galbūt jis bus teisininkas, o gal muzikantas? Čia ne man spręsti. Kai ateis laikas, jis pats apsispręs“, - pasakojo Vilniaus maratoną stebėjęs V. Diawara.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.